A pesti Belváros polgármestere, Rogán Antal és családja valószínűleg csak budai levegőt és napfényt vesz magához, ugyanis még egy tejes krumplilevesre sem futhatja nekik a hó végén, ha mindent kifizettek. Sőt: legalább 100 ezer forint mínuszban lehetnek havonta – áll a baloldali ellenzék pártjainak közös közleményében. A Pasa Lakóparkban felhalmozott mesés ingatlanállománynak szerintük ugyanis nemcsak a megszerzése, de a fenntartása is egy vagyonba kerül.

Az MSZP, az Együtt, a DK, a PM és az MLP követelik, hogy Rogán Antal adjon választ, miből telik neki minderre a fényűzésre. Juhász Péter, az Együtt-PM társelnöke és Kerék-Bárczy Szabolcs, a pártszövetség egyéni országgyűlési képviselőjelöltje keddi közös sajtótájékoztatójukon arra keresték a választ, hogyan képes Rogán Antal havi több százezer forinttal többet költeni a legális jövedelménél. A sajtótájékoztatót sem az MTI, sem a köztelevízió, sem a HírTV nem tartotta tudósításra érdemesnek, megjelent azonban a Belváros egyik sajtómunkatársa, a Fidesz sajtóiroda több alkalmazottja, sőt Kaminsky Fanni is, aki Orbán Viktor Facebook-oldalának szerkesztője – írják.

Mennyiből él Rogán Antal – tette fel a kérdést mai sajtótájékoztatóján Juhász Péter, az Együtt-PM társelnöke. Mint elmondta: Rogán és felesége egy Audi személygépkocsit használnak, ennek lízingdíja havi 200 ezer forint. Gyermekeiket magánóvodába járatják, ez mintegy havi 150 ezer forintba kerül. A Pasa Lakóparkban található luxuslakásaik közös költsége havi 300 ezer forint, rezsije pedig 150 ezer, ehhez pedig hozzájön még a 60 milliós jelzálogkölcsön havi 500 ezer forint körüli törlesztőrészlete.

Ez havi szinten 1,3 millió forint, miközben Rogán Antal nettó fizetése 1,2 millió. És akkor még nem számoltuk se a Louis Vuitton táskákat, sem az Hublot karórákat, sem a Zegna öltönyöket. Juhász Péter elmondta: édesapaként aggódik Rogán két gyermekéért, hiszen szegényeknek még egy tejes krumplileves sem kerülhet az asztalára, ha apjuk minden fényűzését kifizetik – áll a közleményben.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Gondolom roganantal is jol befektette a penzet, mint szargyartopeter, aki evi 16 millios netto fizetesbol kepes 25 milliot megtakaritani, ugy hogy mas adozott jovedelme nincs.
Namarmost vagy adot csal, vagy lop. Viszont ellene nem lehet vagyonosadis vizsgalatot inditani, minr roganmajom ellen sem - amik kormanyon vannak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
Lehet hogy neki is van egy nagyon messze élő rokon, aki küldi nekik a pénzt ,de senki nem tudja hogy az is ő maga. . .Csak ugye " más néven."
Miért? ? volt már ilyen nem? ? ?
Szvetlana
Hóvégén visszaváltják a francia pezsgős üvegeket:))
nyanya001
@Szvetlana: Anno... miből él Kennedy felesége ?
Bankbetétből !
Miből él Dobi felesége ?
Üvegbetétből ! :))
Szvetlana
@nyanya001: Azt hiszem a Dobi felesége legfeljebb a Kőbányai Világost válthatta vissza:))
csip-csop
ha nemelèg a honapvègèig a pènzuk, akkor adjàk el a lakàst, az olasz zakòhelyet menjen a Gary piacran zakòt venni, ugy sincs ràirvaa zakora hogy olasz. ès ne sirdogàljon ez a szemètlàda. Tanàcsi ovodàba kell vinni a gyerekeket, ugy se lesznek okosabbak, ha maszek ovodàba jàrnak csak ellesznek kènyeztettve, ès a jòbòl nehèz visszamenni a rosszabb èletszinvonalra, de a rosszbòl hamar meglehet szikni a jò èletszinvonalat. ez a kozmondàs kulfoldon.
csip-csop
@Szvetlana: ha nemgondoltad ròla, akkor tul optimista vagy. Sose szabad megbizni senkibe mèg a kozeli rokonoba sem. En nembizok msenkibe, csak magamba ès a csalàdomban. A tobbi rokon ismerosok nem èrdekelnek, mert ugyse mondjàk meg az igazat, mindenki csak nazzol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.