A Parlament honlapjáról elérhető vagyonnyilatkozatban több mai dátummal beletoldott ingatlangyarapodás is szerepel – írja a 444.hu.

A Pasa Park lakóparkban található lakása egy télikert beépítése miatt időközben 149-ről 185 négyzetméteressé nőtt, és felbukkant egy eddig nem jelzett teremgarázs is.

Rogán Antalnak eszébe jutott egy ingatlan, beírta a vagyonnyilatkozatába

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Akkor mi a különbség Simon és Rogán között? Egyik sem találta a megfelelő rubrikát???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Chaty43
Ez a vasi VELEMI tahóka, kiha ő nem párja Orbán-putyinnal paktálónak! Együtt adták el az országot az oroszoknak azok akik nemrég még ruszkik haza szólamot kiabáltak! - ma meg ölelkeznek velük??? !!!

Megérezte a PÉNZ szagát, élt vele, sőt VISSZAÉLT VELE, Orbán-mutyi jóváhagyásával!
MONDJON LE, DE AZONNAL !!! - és FELJELENTENI, nem halogatni semmit, most és azonnal Ilyen pénz vadászok menjenek afrikába... útlevelük talán már van is...
Desischado
Mondjon le, és teljes vagyon elkobzás!
nezelodo
"dömdödöm
@nezelodo: hát persze ,erről van szó ,így vezetik az országot is .:-( Ja kifelejtettünk az alaptörvényből ezt ,azt , nembaj módosítjuk ,húzd át gizi diktálom ,mégse adide majd én összefirkálom .A világ vicce ! :-(("

Azt hiszed, viccet mondtál pedig nem! Nekem közjegyző állított ki egy hagyatéki végzést, negyvenezerért, ami úgy kezdődött, hogy a feleségem, akitől örököltem, a halálakor már özvegy volt, tehát én aki örökölt már rég meghaltam. Nem untatlak a többi hasonlóan blőd részlettel, a vége az lett visszavittem a közjegyzőnek, és ahogy írtad, a "Gizi áthúzta" és golyóstollal belejavított, és visszaadta, nesze neked okirat! Barátaim, akiknek elmondtam nem hitték el, amikor megmutattam az iratot, a közjegyzői pecsét valódiságát vizslatták.
Hát így csinálja a kis Gülü barátunk is, ha belekotyog valami hülye a dogaiba, belejavít és mondja, most boldog vagy te marha?! Következmény meg nincs, mert nekik bármit lehet, hiszen kétharmaduk van!
coyote3
@Chaty43: Nem velemi, hanem szakonyfalui. Ha jól tudom a sárvári Tinódi gimnázium KISZ titkára volt. A KISZ titkár biztos, a suli nem :)))
1magyar
Simon is beírhatta volna simán utólag!
Senara
Tóni semmi majré majd megvéd téged a szenátor asszonyka , csak remélheted nem úgy mint 3000 milliárdot . Ja már munkába is állt egy szóval elrendezte "Csak" Csakhogy ez nem válasz .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.