A címben említett hasonló jelentésű szavak között a különbség óriási. Te is beláthatod: nem mindegy, hogy egy főnök dirigál neked nap mint nap, vagy a vezetőd mutatja meg, merre menj. Hogyan ismerheted fel a vezetőket a főnökök tengerében, hogyan döntsd el, kit érdemes követned? Ez a néhány érv segít a válaszban!

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
akárkétharmad
@yazo64: Visszajöttem volna akkor is, ha nem nyert volna a Fidesz, erre mérget vehetsz, mert számomra nem dőlt volna össze attól a világ. Az utolsó mondatodat pedig nem minősíteném, ha nem gond. Egyébként meg szándékos célom, hogy felismerjenek, ha visszajövök, mivel nem vagyok troll, aki csak azért jár ide, hogy szórakozgasson unalmában. Sokan eltűntek innen a választás óta, ők tényleg lehet, hogy csak bérkommentelők voltak, de én nem vagyok az. Sajnálom, el kell hogy viselj, még ha emiatt álmatlan éjszakáid is lesznek...:-))
akárkétharmad
@nemkati: Aki gazdag, az szerinted ugye nem dolgozik? Istenem...
yazo64
@akárkétharmad: Megnéztem a legelső kommented időpontját, nem vagyok én abban olyan biztos hogy visszajöttél volna ide ha nem nyer a fidesz...
Ne képzeld már magad akkora ásznak hogy miattad álmatlan éjszakáim lennének, kialvatlan teljesen más okból lennék:)
Hi-hi... szándékos célod hogy felismerjenek... ha (f)elismerést saját körödből nem kapsz, itt hiába kilincselsz... az ego-d elhomályosítja... amennyire lenézed az embereket, ne várj nagy ovációt:)
nemkati
@akárkétharmad: Hát, nem sokat... :)
Mindig meg tud vásárolni olyan szegényeket, akik helyette dolgoznak.
akárkétharmad
@nemkati: Nőből vagy, le sem tagadhatnád. Nem véletlen, hogy még a legjobb szakácsok is mind férfiak...:-)
akárkétharmad
@yazo64: Abban igazad van, hogy leginkább a választás sarkallt arra, hogy visszajöjjek, egyszerűen nem bírtam ki, hogy ne reagáljak a sok butaságra. Nekem innen nem is kell elismerés, elég nekem azoktól, akikkel kapcsolatban vagyok a való életben, ez csak amolyan munka melletti szórakozás, mert ha nem tudnád, közben dolgozom is ilyenkor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.