A KDNP elnöke teljes mértékben elégedett Hoffmann Rózsa köznevelési államtitkár teljesítményével. Semjén Zsolt szerint nagyszerűen teljesítettek a KDNP-s politikusok is, amit rájuk bízott a miniszterelnök és a kormány, "azt megcselekedték".

Hoffmann Rózsa "emblematikus szereplője" lesz a következő Országgyűlésnek oktatási ügyekben – mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes az M1 Az Este című műsorában hétfőn.

A KDNP elnöke teljes mértékben elégedett Hoffmann Rózsa köznevelési államtitkár teljesítményével. "Abban a golyózáporban, amiben végigküzdötte a négy évet, és amit ezalatt letett az asztalra, az történelmi távlatban nézve rendkívüli teljesítmény" – fejtette ki. Hozzátette: nem állítja, hogy a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) működése teljesen hiba nélküli, de olyan közigazgatás soha nem lesz, ahol ne lennének adminisztrációs problémák. Ugyanakkor irányvonalbeli tévesztés nincs – jelentette ki Semjén Zsolt, aki úgy fogalmazott: a pedagógus-életpályamodellért Hoffmann Rózsa úgy harcolt, mint egy "berber oroszlán", az életét tette rá.

Semjén Zsolt a kormányban várható esetleges változásokról nem kívánt részleteket elárulni, úgy fogalmazott: közjogilag nem lenne helyes, és illendő sem lenne, ha elkezdene a kormánystruktúráról értekezni. Orbán Viktor kormányfő kompetenciája, hogy kormányát meghatározza – jelentette ki. Annyit megjegyzett: miután a kormány "betöltötte azt a hivatást", amiért a választók 2010-ben bizalmat szavaztak neki, ezért azt gondolja, alapvető változások nem valószínűek.

Semjén Zsolt szerint nagyszerűen teljesítettek a KDNP-s politikusok, amit rájuk bízott a miniszterelnök és a kormány, "azt megcselekedték".

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Boszi27
@laszlobihari: Éppen azért berber oroszlánként megölte az oktatást. 60 egynéhány éves beszámíthatatlan banya, miért nem megy haza és várná a nyugdíját, elmehetne kirándulgatni, welneszezni, fittneszezni, színházba, moziba járhatna. Azt megértem ha családja nem szeretné hogy többet legyen az unokái közelében.
silber13
Szemforgató Zsótika! Te biztosan egy vérengző leopárducot láthattál hagymázas álmaidban, nem berber, oroszlánt! Hacsak nem te ejtetted el az utolsó példányt1922-ben! Esetleg cirkuszok némelyikében talán . Mert vadon már nincsenek. Buta vagy páterke, mint a setét éjszaka.
bretagne
Európa Istene? Nem tudja Hoffmann, hogy most már Ázsia istenről kellene tanulni?
Borzalmas!
silber13
Birodalmi Fővadászmester úr! Kis kiegészítés önnek a berber oroszlánról!
"A berber oroszlán (Panthera leo leo), más néven atlasz- vagy núbiai oroszlán, az oroszlánok alfaja. A vadonból kihalt és fogságban is kihaltnak hitték egészen addig, amíg az utóbbi három évtizedben szétszórtan találtak egyedeket cirkuszi populációkban. "
Javaslom szereztessen be néhány oroszlánt, a cirkuszi építmény, , amit másképpp parlamentnek is neveznek már régóta áll.
Nil
Talán az volt a baj hogy berber oroszlánként viselkedett és nem magyar puliként.
laszlobihari
Ne haragudjatok, de mi rosseb az "Europai Isten"? Netán Wotan? vagy melyik a sok közül? ha jól tudom az "Egy Isten hit" mint olyan a zsidó vallásból fejlődött ki(a muzulmán is), vagyis kereszténységünk mint olyan egy közelkeleti(ázsiai!) vallás tovább fejlesztett (V.1.2) változata.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.