Az MSZP "a felháborító költekezés" abbahagyására szólítja fel Matolcsy Györgyöt, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnökét.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Jézus!!! Már megint itt vannak a trollok és védik a hülyeséget:)))) Annyit tudni illene ehhez, hogy az MNB közpénzes egyesület. Ergo a befektetéseinek hozama is közpénz. Az osztrák jegybank pl a hozamból legutóbb éremgyűjteményt szponzorált, azzal növelve az ország vagyonát. Ugyanakkor meggyőződésem, hogy lenne ennek a pénznek jobb helye is. Építhetnének belőle pár stadiont is ...
spu00
@Yoda69: Pl.MOL részvények, E:O.N kivásárlás, Főgáz megvétele stb.
Ön szerint mennyi a jelenlegi államadósság? Ha lehet ne számolja bele az ez évi több, mint 3 milliárd dollárra tevő tartalékolt összeget, melyet ez évben ki kell fizetni a 16000 milliárd adósságból. Nem tudja ki vette fel? és miért?
Yoda69
Mol? Felet sem eri, mint amennyiert vettek. Ez kimeriti a hutlen kezeles buntettet.
Ellenzekben a fidesz azt pofazta a kormany ne tozsdezzen, erre ok gozerovel tozsdeznek, es FXeznek.
Eon? Mi a fenenek kellett? Uresek a tarozok. Ja es a piaci ertek duplajan vettek a barmok ,de valaki biztos jol jart a fijuk kozul.
Allamadosag 4 ezer mililliarddal nott, ugy hogy kozben elloptak 3ezer milliardot az embertol, mondvan kell az adossag csokkentesre.
spu00
@Yoda69: Tudja a közgazdasági analfabétizmus még nem indok , hogy valaki butaságokat írjon. Ha meg tisztában van a történések gazdasági vonatkozásaival, s ezzel ellentétesen nyilatkozik, mint bértollnok,akkor csak sajnálom.
Yoda69
@spu00: Egyetertek.
Most mar aruld el mennyit fizet a fidesz a baromsagaidert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.