Még a sokat tapasztalt ellenőröket is meglepte, amit egy Nógrád megyei illegális húsüzemben láttak.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tivoli
@lópicigáspár: Bizony, bizony. S ha ilyen lehetséges, vajon mit adnak a Blahán sorban állóknak?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@tivoli: Például annak idején, kb. 18 éve, munkanélküliként(!), én is adtam egy Krisnásnak. Nem akartam elfogadni, de ragaszkodott hozzá, hogy az adományomat
meghálálja egy, a vallásukról szóló könyvvel. Nem csak "koldulnak", saját maguk is
megtermelik az élelmiszert, amelyből a "fölösleget" szétosztják a rászorulók között.
Nyilván sokan adakoznak nekik, gazdagok és kevésbé gazdagok, szemben a tömjénfővadásszal és a többi álszent csuhással, akik viszont még a szegényeket is
inkább kifosztják, mint támogassák őket.
miazavalami
@qxy: A filmet nézve, én nem vennék belőle akármilyen finom. Mikor mi tartottunk malacokat , sokat vágtunk eladásra. Ha én ilyen körülmények közt dolgoztam volna fel a húsokat , akkor a kutyának nem kellett volna. Házhoz jöttek a vevők, előre fel volt írva ki mit kér. Ott előttük a nyári konyhában , töltöttük a kolbászt , hurkát.
qxy
@m.macskosz: Egyszer volt lehetőségem betekinteni egy templom anyagi dolgaiba. Hihetetlen összegek mentek be és mind adómentes.és ez csak egy kis város széli kis templom volt. Mit tehet a többi? ? ?
qxy
@miazavalami: Tény és való hogy lehetne rend is mert az nem kerül semmibe.
Ha lenne mód, egyszer benézni nyitás előtt egy bármilyen nagy üzletbe kisüzembe, nagyüzembe. , és látnád mi van a földön, és mennyi? csak úgy behányva szó szerint.
Engem inas koromba szoktattak hozzá
egyszer a húsrészleget vezettem egy nagy boltba és megköveteltem a rendet. .Egyszer, jöttek az ellenőrök mindenki futott, erre arra mint pók a falon hogy mindent el kell dugni. Mi csak ott álltunk és néztünk. Még a főnök is szólt hogy " Gyorsan tüntessetek el mindent! Itt vannak! ! Nem kellett félni mert rend volt. nem is volt semmi baj.
miazavalami
@qxy: Én a helyi kenyérsütödével jártam meg. Isteni kenyerük , és péksüteményeik vannak. De a sütöde , a munkások ruhája, tisztasága az maga a borzalom.
Anyukám szomszédasszonya ott dolgozik , kerestem mert a férjét bevitték a kórházba, a telefont nem vették fel , egyiket se. Mondom a portán mi van , a portás pedig bevitt..
Rendszeresen ellenőriz náluk a köjál , hisz a legnagyobb pékség a városban,. de szerintem fülest kaphatnak , hogy jönnek , mert sosincs semmi baj.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.