Hiába jönnek elő sorra újabb történetek az áfabotrányban, és vetül fel annak a gyanúja, hogy magas rangú adóhivatali tisztségviselők esetleg hatáskörüket túllépve leállítottak vizsgálatokat, a kormányzat nem indít újabb vizsgálatot a felelősök keresésére, a nyomozó hatóságok szerint pedig ők pont annyian és annyit foglalkoznak az üggyel, amennyit kell.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Hányan dolgoztak eddig az ügyön? A válasz:
„а nyomozó hatóság és az ügyészség az ügy súlyához igazodó, az optimális és szükséges erőforrásokat а nyomozás és az ügyészi felügyelet során is biztosítja.”
Évi 1000-2000 milliárd!!! És csak ülnek az aktákon, mert ott jó helyen vannak. Közben havonta további százmilliárdok tűnhetnek el. Ja, jelentéktelen ügy.

Az senkit ne zavarjon, hogy néhány milliárd miatt most nincs gyógyszer a kórházakban, vécépapír az iskolákban és orvoshiány van az országban. Új stadionra és fenntartásukra persze mindig lesz pénz.
coyote3
Hurrá!!! A kisember nyakán meg napok alatt ott a kés:)))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.