A Greenpeace a kishantosi magvak szétosztásával hívta fel a figyelmet a biogazdaságban történt pusztításra.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsuga
Sokkal több embernek kellett volna itt is megjelenni, és sokkal keményebben lázadni!
Vizual
@Zsuga: Miért ? Minden politikai alapon megy. És ennek a mentora kő keményen politikai inditatásból állt a FIDESZ mellé. Majd megijedt. Míg FEDESZES volt világhírű lett a gazdaság, ömlött a pénz. De ő elveket hangoztatott. Mire fel ? Hányszor említette meg ez az ember a 12 állami gazdaságot ?
egon1
Nem kel várni orbán válaszára mert az CSAK lehet.!!!
világlátó
Az öko gazdálkodás, ahogy a többi öko... kezdeményezés mindaddig komolytalan , amíg azthallani, olvasni, hogy a Kishantos nem hozott semmit az " ország konyhájára ". Ez több mint dilettantizmus, ez felháborító cinizmus.A mi országunk lehetne Európa ökológiai mintaközpontja.Ehhez az egész országot fel kell zárkóztatni, de ez a hazai politika egyik kulcskérdése kellene legyen. De nálunk csak stratégiai szerződések születnek, ami egyáltalán nem tartja vissza a szerződésszegéstől a multit, zokszó nélkül zár be üzemeket. A hazai agrárium, azon belül a termőföld kérdése ma komolytalan. Minden arra irányul, miképpen lehet lehúzni az EU földalapú támogatásait. Itt nem törődik senki a földdel, Budai úr is csak addig, nehogy külföldi kézbe kerüljön a termőföld, mert akkor a külföldi kapja az EU.-s milliókat.Már többször jeleztem egyéni véleményemet, melyet most is megismételek. Nekünk a Jóisten adott egy Kárpát medencét, folyókat, patakokat, szépen fekvő erdőket, megművelhető lankákat, síkságokat, alföldeket, évi 2000 - 2700 órás napsütést, mezőgazdasági kultúrát, tapasztalatokat, még piacokat is a terményeinkhez, élelmiszeripart, azon belül konzervipart, húsipart, , szőlőskerteket, százhektáros minőségi szőlő- és gyümölcsös ültetvényeket, dús legelőket és istállózó állattartó telepeket, szakközépiskolákat, egyetemi karokat, amelyeken a hazai agrárszakemberek tanulhatnak.Mi az eredmény??? Kishantos. Ez az ország egyik szégyene. A politika szégyene. A kormány szégyene. Végül a miniszterelnök szégyene. Ez azt hiszem nem vitatható.
Ráadásul ez nem csupán Kishantos problémája. Ez Magyarország problémája. Itt nem egy szociális piacgazdaság működik, hanem egy álkapitalista-állami- ostoba kisérletezés,a tétovázó EU.pénzén, ami miatt éveket veszítünk, elszáll az agrárkultúra, oda a tapasztalat, az ország erejét, jövőjét a termőföldet nem becsüli az ország vezetése de lassan már az elbutított társadalom nagyobbik része sem. A fenntarthatóság csak a kormányra vonatkozik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.