sokkal érdekesebb lehet az emberi gesztusnyelv, illetve maga a lázári reakció, mint az a bizonyos kétmillió. Az teljesen nyilvánvaló, hogy az említett visszafizetési szándéknyilatkozatban van valami nárcisztikusan infantilis. Egy olyan teátrális megnyilvánulás, ami már szinte kérkedően hívja fel a figyelmet. Így aztán igazán megengedhető, hogy pár gondolat erejéig engedjünk Lázár János felhívásának és pusztán gondolatilag utánaeredjünk a gesztusnak.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
mekkelek
"Ugyanis ellenkező esetben alighanem már rég tele lenne a bulvársajtó a hírrel. Nem is feltétlenül itthon, hanem ott, ahol a Vezér első számú potenciális váltóembere megszállt."

Már megbocsásson a cikkíró, de tõlünk nyugatabbra ki a francot érdekel hogy ki az a Lázár János és mit csinál? Ott egy utolsó senkik ezek...
postamester
Gratulálok a teljes cikkhez !!! Tényleg gyomorforgató !!
Érdemes elolvasni, gyengébb idegzetüeknek is !!
GeoCravker
@mekkelek: Azért lehet, hogy ha egy államtitkár szétveri a lakosztályt, vagy véresre korbácsol pár örömlányt, akkor azért bekerül a hírekbe. Még akkor is, ha középkukutyinia államtitkára.
GeoCravker
@postamester: Azért nem olyan vészes talán :-)
human
@GeoCravker: Az itthoni politikusoknak is van perverz hajlamaik, amiket ki is élnek itthon és mégsem olvasunk róla az újságokban. (Erről Havas Henrik beszélt párszor.) Külföldön talán Orbánt ismerik, de rajta kívül senkit. Németország elég jelentős ország, de mégsem tudom felsorolni a minisztereit. De lefogadom, ha Angela Merkel jönne velem szembe a zöldségpiacon meg sem ismerném ha nincs körülötte az őrség és a delegáció.
postamester
@GeoCravker: Én tudok a sorok között is olvasni - nem mindenki
képes rá...
human
@GeoCravker: Off. A Pet Shop Boys szintisét kérdezték, hogy miért van mindig napszemüvegben. - Mert így szemüveg nélkül nem ismernek meg az utcán :)
GeoCravker
@postamester: A '60-as 70-es évek nagy nevelési eredménye :-)
Nil
ha belegondolok mi folyt a kispesti Mirazsban akkor van egy két ötletem még hogy ennyi pénzt mire költöttek
GeoCravker
@human: Lehet. De azért vedd számításba, hogy állítólag szaudi nagypénzekkel tárgyalt. Márpedig akkor szinte biztosan "lekáderezték". Nem átlag szürkekabát szállt meg a szuterénben.
human
@GeoCravker: Hol is szálltak meg konkrétan? Mert ennek nem jártam utána.
GeoCravker
@human: Nyertél. A hírek csak három utazásról írnak.
Hellcat
Erre szavaztatok fidesznyikek...folytatják...
GeoCravker
@Hellcat: Na jah, a sötét dumák és sötét emberek sötét tetteinek sötét korszak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.