Lázár János azért fizette vissza három utazásának kétmillió forintos költségét, mert el akarta kerülni, hogy nyilvánosságra kerüljön azok neve, akikkel külföldi utazásai alatt találkozott. A Miniszterelnökséget vezető államtitkár szerdán miniszterjelölti meghallgatása előtt újságíróknak nyilatkozva hozzátette, az ország érdeke, hogy ezek a tárgyalások ne kerüljenek nyilvánosságra.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Te sunyi, Isten csapása! Az a gáz, hogy titkolóztok a főnököddel együtt. Ha nem tilosban jártál, akkor minek fizetted vissza a két millát? Azt sem lehet elhinni nektek amit kérdeztek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
postamester
@creativehun: tegnap 19:45

Gyanus nekem a kommentedben ez a sok-sok 3 pont (...) a szavak között...
Ezt valakitöl átvetted, vagy megváltozott a nick-ed, ezzel együtt a
párthovatartozásod is ??? Ha nem, ugy vedd tárgytalannak az észrevételem,
egyben szép napot !!!
human
Bíróság döntött róla, hogy hozza nyilvánosságra tételesen, hogy mire költötte az adófizetők pénzét. Ezen nem változtat az, hogy UTÓLAG befizeti a kasszába. Mondom, bírósági ítélet kötelezi Lázárt.
Kezdem azt hinni, hogy az lenne neki kevésbé ciki, ha hancúrozása derülne ki. Mi lehet ennél cikibb? Talán Észak-Koreai küldöttekkel tárgyalt? Lehet, hogy ezt sem tudjuk meg, mint hogy Welsz hogy lehetett egy rendőrautó hátsó ülésén öngyilkos.
bencemacska
Lázár közpénzen költekezett normálison felül: kinek mi köze hozzá kivel, milyen ügyben tárgyalt?!
Bajnai saját pénzén részt vett egy megbeszélésen: köteles beszámolni róla miről beszélgettek!!!

Orbán demokráciában nem lehet kettős mérce!!! Mindenki egyforma.

(És még mindig nem szakad le az ég! Vagy a felhőszakadások ennek az előjelei?!)-:)
nemkati
Nem értem. Ha a tárgyalások titkosak, akkor a bíróság nem kötelezheti Lázárt, hogy hozza nyilvánosságra az adatokat. Ha nem titkosak, akkor attól nem lesznek titkosak, hogy Lázár visszafizeti a közpénzt. Itt nem mellébeszélésről, ködösítésről, mentegetőzésről, indoklásról van szó Lázár esetében, hanem hazudozásról. Egyértelműen hazudik, eddig mindent, amit az utazásokról mondott. Hogy lehet, hogy egy ilyen ember még a helyén van? Hogy lehet, hogy még miniszter is lesz belőle???
coyote3
Vajon kit dugott pinokkió, csajt, vagy pasit?
Grafix69
@nemkati: Mert a hazudozás alap követelmény a miniszteri pozicióba jutáshoz.)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.