Meghaladta az egymilliót az Angliában munkát vállaló magyarok száma. Egy tanulmány szerint, amit a Social Security Office készített belső használatra, a 2013-as évben már több mint egymillió-háromszázezer magyar rendelkezett az Angliában munkát vállalók számára kötelezően kiváltandó társadalombiztosítási számmal. Idén ez a szám az első négy hónapban több mint hetvenezerrel nőtt és minden hónapban rekordot dönt.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Orbán 1 millió munkahelyet ígért !
Teljesült ! Gratulálok az impotens kormánynak !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Orbán 1 millió munkahelyet ígért !
Teljesült ! Gratulálok az impotens kormánynak !
dzurinda
Elolvastam a teljes cikket, de nem tudom, elhihetem-e, hogy valós adat az 1 millió. Ha igen, akkor az egy döbbenetesen magas szám...
lajospapa
@dzurinda: Nehéz elhinni, de mért ne?
alterego56
Ez a szám azt jelenti hogy minden negyedik vagy ötödik munkaképes korú magyar dolgozó Angliában dolgozik. A környezetemben vannak kint Nagy-Britanniában de közel sem ilyen arányban. Azt gondolom eltúlzott ez a szám. Ha netán még is igaz lenne az már maga a vég.
köhögő bolha
Sajnos a csúti kormos életben tartását,a médiák által elbutított nyugdíjasoknak köszönhetjük.
www.echelon8.org/orban_egyedul.jpg
bakegya
Rokonaim,barátaim,volt munkatársaim,ismerőseim-és nagyon nagyon sokan mások is nem csak Angliát választani kényszerültek az életkilátásaik javítása érdekében.
Ezt a magasanképzett jórészt fiatal munkaképes,nyelvismerettel rendelkező magyart nehezen fogja tételesen összehorgászni a disszidensekből és a környező határon túli magyarul még beszélő magyarokból zsoltáros S.Zs.
Nekünk nagyon hiányoznak-ezek a kortársaink,de megértem és tisztelem az erőfeszítéseik.
Grafix69
Én múltkor belinkeltem ezt a cikket, valaki azt irta rá nézzek utána mert nem biztos ,hogy igaz na most itt is lehozták.
Desischado
Mert Magyarország jobban teljesít, pardon, hasít! Itt az eredmény! És még hányan fognak elmenni!
Tekla
@lajospapa: Nálunk , már csak az öregek és a nyomorékok vannak a faluba , meg azok akiknek mindegy.
feri57
Hány év alatt vándoroltak ki a magyarok?
bundi
@Grafix69: en voltam...
Es szerintem kamu... Csak beetetes...
Ovatosam kell harapni ra... Ha jol tudom a hivatalos nino adatok szerint kb 150 200 kozotti a szam...
dömdödöm
Világos ! nincs kedvük itthon éhenpusztulni és nem várják meg míg hajléktalant csinálnak belőlük , nem engedik magukat kihasználni és nem hajlandók közelről végignézni ahogy kilopják alóluk az országot ,továbbá nem hajlandók megaláztatni magukat ,nem hajlandóak éhbérért robotolni , nem kiváncsiak a társadalmi egyeztetés nélkül életbeléptetett élet ellehetetlenítő és megnehezítő intézkedéseknek ,nem hajlandóak részt venni egy olyan ország életében ahol módszeresen szétverték a normális jól bevált társadalmi életet . Nem hajlandóak középeurópa kisérleti állataikként élni . Megelégelték és nem csodálom ! Jó lenne már valaki agyához kapna de gyorsan . :-( :-( :-(
kamazuka
Ahogyan más országokból,úgy itthonról is a kényszer távozók nem másért az élhetőbb életvitelért távoznak.Köszönjük ,hogy azért az itthon maradottak annyi fizetést kapnak,hogy éhen ne halljanak.Míg itthon 8 órára bejelentett dolgozó 12-24 órát is lehúz se cafeteria,se szabadság.addíg minden oké,mert jobban teljesítünk!
mindenes46
@dömdödöm: A választáskor kellet volna az agyukhoz kapni a sok otthon maradt nemnormálisnak!!!
dömdödöm
@mindenes46: ez kellett nekik , beszívták rendesen a jobban teljesít ,rezsicsökkentés ,szellemi szabadságharc ,fülkeforradalom ,dinoszauruszos dumákat :-( ennyi tellett sajnos ettől az országtól .:-( Tisztelet a kivételnek !
magyarbakancs
Nem tudom igaz ez a hír vagy nem?
A fele 500,000 is sok nem 1,000,000 millió Magyar ki kint él Angliában.
trenszmen
És ez csak Anglia, hol van Németország, Ausztria, stb...
Igen megunták, én is meguntam. Még 19 nap és én is leléptem.
Az agyhalottakkal nem tudok mit kezdeni, és nem akarom leélni úgy az életem, hogy 20 alatti iq-val rendelkező embereket győzzek meg.
A nagy nemzeti érzelemmel meg nem lehet jóllakni, ezt a Jobbiknak is fel kell fogni.
Na mindegy, megérdemli az ország a sorsát, remélem a fityesz meg mszp szavazók előbb utóbb teljes vagyonukat bukják majd, de a lényeg, hogy jobban teljesít...
lópicigáspár
Kizártnak tartom, hogy ennyien lennének Angliában! Inkább hihető, hogy összesen,ennyi, minden országot beleértve.
dömdödöm
Beszopták a Nem leszünk gyarmat dumát amikor az ország létét vagy nem létét mindenki tudja aki nem hüje hogy a nyugati tőke léte vagy nemléte határozza meg .
Kevés ez az ország hozzá hogy saját magát eltartsa és az adósságokat is visszafizesse mert az elmúlt 25 évben leépítették az igazi Magyar brendeket ,megsemmisítettek mindent ami még menthető lett volna . Ezt visszacsinálni ,kijavítani szinte lehetetlen vállalkozás :-( :-( :-(
nyanya001
@lópicigáspár: A lényegen semmit sem változtat !
a magyar nép nem érdemli meg ezt az impotens kormányt !
Dr. Felipe
Azt nem tudom hogy elérte e már az egymillió főt de az biztos hogy hónapról hónapra növekedni fog ez a szám.
Én mondtam, ha marad a csuti féreg akkor felgyorsul az elvándorlás. Az én településemről is indul három komplett család a nyár után, a gyerekek már ott kezdik az iskolát.
karma1
@dzurinda: Nyugodtan hidd el ezt az adatot, igaz, hogy Ma.o.-n senki sem fogja Neked ezt megerositeni, de barhol nyugaton (unios es nem unios orszagban) a legelso dolog, amit a kezedbe nyomnak, az ez a munkavallaloi kartya, mert erre fizeted a jarulekaidat. Ezzel sehol nem szoktak viccelni, es szerinted miert ne tenne nyilvanossa ezt az adatot most egy angol hivatalban dolgozo adminisztrator?

Neki ettol sem tobb, sem kevesebb fizetese nem lesz,...

mar annyira hozzaszoktunk a kozmetikazott (ertsd: hazug) statisztikakhoz, amiben "jobban teljesitunk", "duborog a gazdasagunk" es meg par ilyen hulye szlogent is mondhatnek, hogy az igazsagot nem merjuk elhinni...

En mindig mondom, hogy a kurmany legnagyobb ellensege a rideg, valos szamokban van, mert azok sohasem hazudnak. Ez az agyonhazudott Patyomkin-gazdasag fog rarogyni es maga ala temetni az egesz bagazst nemsokara...
Grafix69
@bundi: Lehet ,hogy kamu én is meglepődtem a számon de el is tudom képzelni simán,érdekes hogy az itteni magyarokat nem is jegyzik sehol pedig nem tudok ugy végig menni a városban ,hogy ne találkozzak valakivel.
Nil
Ez van - de a kormány beígért egymillió új állampolgárt - én már találkozom velük a bolhapiacon - erdélyi romák - aztán jönnek majd a kínai magyarok is.
Könnyebb mint egymillió új munkahelyet teremteni az itthon maradóknak - a kivándorlók meg javítják a munkaügyi statisztikát
bundi
@Grafix69: ma volt egy cikk az indeyen... Ott is a 150 korulit irjal..
. es ok is az angolok hivatalos adatait hivatkozzak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.