Meghaladta az egymilliót az Angliában munkát vállaló magyarok száma. Egy tanulmány szerint, amit a Social Security Office készített belső használatra, a 2013-as évben már több mint egymillió-háromszázezer magyar rendelkezett az Angliában munkát vállalók számára kötelezően kiváltandó társadalombiztosítási számmal. Idén ez a szám az első négy hónapban több mint hetvenezerrel nőtt és minden hónapban rekordot dönt.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Orbán 1 millió munkahelyet ígért !
Teljesült ! Gratulálok az impotens kormánynak !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Azt nem tudom hogy elérte e már az egymillió főt de az biztos hogy hónapról hónapra növekedni fog ez a szám.
Én mondtam, ha marad a csuti féreg akkor felgyorsul az elvándorlás. Az én településemről is indul három komplett család a nyár után, a gyerekek már ott kezdik az iskolát.
karma1
@dzurinda: Nyugodtan hidd el ezt az adatot, igaz, hogy Ma.o.-n senki sem fogja Neked ezt megerositeni, de barhol nyugaton (unios es nem unios orszagban) a legelso dolog, amit a kezedbe nyomnak, az ez a munkavallaloi kartya, mert erre fizeted a jarulekaidat. Ezzel sehol nem szoktak viccelni, es szerinted miert ne tenne nyilvanossa ezt az adatot most egy angol hivatalban dolgozo adminisztrator?

Neki ettol sem tobb, sem kevesebb fizetese nem lesz,...

mar annyira hozzaszoktunk a kozmetikazott (ertsd: hazug) statisztikakhoz, amiben "jobban teljesitunk", "duborog a gazdasagunk" es meg par ilyen hulye szlogent is mondhatnek, hogy az igazsagot nem merjuk elhinni...

En mindig mondom, hogy a kurmany legnagyobb ellensege a rideg, valos szamokban van, mert azok sohasem hazudnak. Ez az agyonhazudott Patyomkin-gazdasag fog rarogyni es maga ala temetni az egesz bagazst nemsokara...
Grafix69
@bundi: Lehet ,hogy kamu én is meglepődtem a számon de el is tudom képzelni simán,érdekes hogy az itteni magyarokat nem is jegyzik sehol pedig nem tudok ugy végig menni a városban ,hogy ne találkozzak valakivel.
Nil
Ez van - de a kormány beígért egymillió új állampolgárt - én már találkozom velük a bolhapiacon - erdélyi romák - aztán jönnek majd a kínai magyarok is.
Könnyebb mint egymillió új munkahelyet teremteni az itthon maradóknak - a kivándorlók meg javítják a munkaügyi statisztikát
bundi
@Grafix69: ma volt egy cikk az indeyen... Ott is a 150 korulit irjal..
. es ok is az angolok hivatalos adatait hivatkozzak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.