Újra Hunvald György vezeti az erzsébetvárosi MSZP-t. A korábban másfél évre ítélt, de már szabadult politikust nagy többséggel választották kerületi vezetővé a helyi szocialisták – írja a hvg.hu.

Nemcsak újra aktív az MSZP-ben Hunvald György, de a VII. kerületi szocialisták fölényes többséggel elnökükké is választották – értesült két MSZP-s forrásból is a hvg.hu.

Egy kerületi szocialista politikus a lapnak azt mondta, Hunvaldot kétharmados többséggel választották meg, egy fővárosi MSZP-s vezető pedig arról beszélt, hogy a politikus „fölényes győzelmet aratott" a párton belüli választáson.

A kerület korábbi polgármesterét 2009 februárjában tartoztatták le, a Fővárosi Törvényszék 2012 februárjában első fokon Hunvaldot másfél év szabadságvesztésre ítélte. Addigra már több évet töltött előzetes letartóztatásban.

112 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
@archer: Nem kell a nyilas duma,felmentették és kész.Innentől csak az agyaroggyantaknak tetszik a fitymaszos inkorrekt eljárás és annak "eredménye".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
archer
@hetöndöe: A bolond Gyurcsány, szitok szóként használja Orbán nevét,
Orbán mev ki nem ejtette a száján azt, hogy Gyurcsány..

akkor miről beszélünk..?
m.macskosz
@archer: tegnap, 20:02
Akkor ebben az országban többen ülnének a rács mögött, mint kint!
archer
Tégy feljelentést..!

ne késlekedj..
kkalman
Jó lenne, ha azok az emberek, akik politikusként köztörvényes bűncselekményt követtek el, a büntetésük letöltése után ne vállalhassanak ismét vezetővé. Maradjanak csak civilek, és próbáljanak meg a polgári foglalkozást találni maguknak, és abban elhelyezkedni.
Hunvaldot, ha nem is minden vádpontban, de bűnösnek találta a bíróság. Semmi helye a politikai közéletben!
keresztapa
Az MSZP már túl okos ahhoz, hogy tanuljon, minden vezetési hibáját ismeri, de attól elszakadni képtelen, és folytatja azt amiben minden választásnál bukta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.