A Bors információi szerint Orbán Viktor kormányfő semmilyen biztosítást nem visz magával Brazíliába, azaz testőrök nélkül utazik a világbajnokságnak helyszínt adó, nem jó közbiztonságú országba.

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) az elődöntőkre és a döntőre is meghívta a kormányfőt. A költségeket állítólag maga fizeti és menetrend szerinti géppel utazik.

"Ha egy miniszterelnök magánlátogatásra érkezik egy külföldi országba, akkor a Külügyminisztérium felveszi az adott állammal a kapcsolatot, és szóba kerül ilyenkor a biztonság is. Brazília most fel van készülve a külföldi vezetők fogadására, ezért biztosak lehetünk abban, hogy Orbán Viktor sem lesz veszélyben" – mondta a lapnak Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő.

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Szegény Brazilok!! :-))) Nekik kéne testőr :-))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@Desischado: A nejem otthon marad velük, ő nem mer kijönni. Hidd el, minden sarkon rendőrök állnak majd, egy VB alatt nem engedheti meg magának egy ország, hogy bármi is történhessen. A héten már nem leszek, most irány Eger a teljes családdal, majd augusztusban még egy út, de azt még nem tudom, hová.
Desischado
@szandokan: Ezt én is tudom, de jobb félni, mint megijedni. A VB engem nem érdekel, de mást szivesen megnéznék. Bár odakint legalább tudnak focizni, én ha focit akarok látni, Tsubasára és Hyugára szavazok. Az itthoni falábúak nem érdekelnek. Mindenesetre ahogy írtam, kétszáz, - nem is, ezer!!! - szemed a gyerekekre, tudod, milyenek! Sok a látnivaló, és a kalandvágy is munkál ám! Azért biztosan nagyon szép élmény lesz. Érezzétek jól magatokat!
szandokan
Köszönjük szépen, komolyan mondom, aranyos vagy. A gyerekekre meg kétezer szemmel fogok vigyázni, ebben azért a legnagyobb fiam már tud segíteni.
Desischado
@szandokan: Nem kétezer, hanem egy millió szemed rájuk! Ja és magadra is vigyázz, mert akkor kivel fogok itt ekézni?! (nevet)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.