Három napja írtuk, hogy a Fidesz civiljei "gyors reagálású hadtestet" hoztak létre, hogy szemmel tartsák a szélsőséges médiát és jelentsék tartótisztjeiknek, ha valahol veszélyben érzik az Igazságot. Nem is kellett sokat várni az első találatra, igaz kicsit elkalandoztak.

"A média figyelésével foglalkozó támogatóink jelezték, hogy a DigiTV 24 órás pornó műsort sugároz, amely különösen a nyári időszakban erkölcsi károkat okoz a gyermekek körében, mert a fő csatornák nézésekor ez az adás véletlenszerűen megtalálható" – írták mai közleményükben a szemfüles médiamegfigyelők.

Habár a felnőtt csatornákat minden szolgáltatónál lehetőség van lekódolni a gyermekek elől, a CÖF valószínűleg nem bízik a magyar szülők képességeiben, mert a szervezet arra kéri a Digi-t, hogy "az etika és közerkölcs szempontjából kifogásolható folyamatos pornófilm vetítéseket legalább 06-22 óráig szüntesse be, figyelemmel arra, hogy nem minden szülő tudja beállítani a pornócsatornát kiszűrő programot."

"A Civil Összefogás Fórum előre is köszöni a pozitív intézkedést" – zárul a jelentés, ami után már csak egy kérdés marad: három napon keresztül maszturbáltak a civilek, vagy miért kellett erre ennyit várni?

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Ennek a nemzeti színű hajpántos néninek is lassan reklámadót kell fizetnie itt a fenti szalaghírek között...Nem gondolta ő sem, hogy ilyen felkapott lesz, hogy minden nap a vezető hírek felvezetőjében szerepel...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
A pornó elérhetőség nagyban csökkenti a nemi erőszak általi kitettséget , .ez kriminalisztikailag ki van mutatva !
Desischado
@dömdödöm: Igazad van Dömi! Mert a sok ész inkább itt éli ki magát és nem támad meg senkit. De mi van, ha ezt elveszik tőle? Jajmárral is teljesen egyetértek, erről van itt igazából szó, korlátozni akarják már azt is, hogy mit nézzünk! A jó édes...jukat!!! Tiszta Észak Korea leszünk lassan, ha nem kapunk észbe!
Knapp75
@keresztapa: Azt áruld már el nekem, hogy egy normális családban mit keresne egy óvodás gyerek kezében a távirányító? He?
Főleg ezeknél a nevelt konzervatívoknál...

Egyébként az már pornónak számít, ha b@ssza a csőrömet az a korlátoltság és álszentség, ami egyesekből árad?
Knapp75
Főleg ezeknél a jól nevelt konzervatívoknál...

Egyébként meg egy óvodásnak az sem való, ha egy hírműsorban sorolják éppen az aznapi tragédiákat, az sem való, ha belenéz egy akciófilmbe véletlenül (ezek is mennek ám napközben is), sőt, még az is lehet kellemetlen élmény, ha a NatGeo-n vagy az Animal Planeten végignézi, ahogy az oroszláncsalád nekiáll a gazellát lebontani.

Azt meg várom, hogy a KDNP is hallassa az ügyben a hangját, mert jogos követelés lenne, hogy a pornófilmekben csak monogám párkapcsolatban élő házasemberek olyan aktusai kerülhessenek bemutatásra, amelyek egyben gyermeknemzést is szolgálnak!
Bástya Elvtárs
Mi ebben a furcsa?! Nagypapától, nagymamától ezt tanulták...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.