A Civil Összefogás Fórum az Osztrák-Magyar Monarchia mintájára alakítaná át az Európai Uniót, az erről szóló javaslatukat elküldik a közösség vezetőinek – közölte Fricz Tamás CÖF-alapító a szervezet csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Eszerint közös irányítás alá kerülne a külügyi, a hadügyi és a pénzügyi adminisztráció; ez nem jelentene föderációt, mert egyéb területeken, a szubszidiaritás jegyében, éppen decentralizálni kellene a döntéshozatalt – jelezte a politológus.

Csizmadia László, a CÖF másik alapítója azt hangsúlyozta: céljaik megvalósítása érdekében nem tartja kizártnak egy európai békemenet megszervezését sem.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

naaki
Itt már a baj nem kicsi. Mindig volt egy olyan sejtésem, hogy a CÖF és a békemenetelők az OPNI valamikori bentlakói és járóbetegei voltak. Erre már bizonyíték is van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Nemhiába, csak igaz, hogy tiszta hülye, aki nem normális! Ha a hülyeség fájna, Japánig elhallatszana, úgy ordítana a cöfös banda!
DR Eric CARTMEN
Kedvenc filmemből (Az utolsó cserkész) jutott eszembe egy mondat:: EBBEN A BANDÁBAN MINDENKI HÜLYE ???
bakegya
Békével-köröszttel a nyakukban-Fenyegetőznek-az orbáncsicskák.
Kamcsatka
@csikknorisz: Régen volt már Augsburg és Merseburg.Épp itt az ideje hogy jól elpπcsázzák őket, aztán visszajöhetneknek, de ne a Kárpát-medencébe, hanem Félázsiába ahová valóak.
Grafix69
Olvastam egy okos mondást : Aki meghal nem tudja ,hogy meghalt csak a hozzá tartozók szenvednek a hiányától éppen úgy ahogy a hülye sem tudja ,hogy hülye de a környezetében mindenki szenved tőle.
kukac50
Tűnjön el a Civilbe öltözött fideszes birka menet a közéletből,gerinctelen ember sok van a parlamentben azokat is elég elviselni,nemhogy még a Cöfföt is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.