Az európai uniós átlagnál kevesebbet túlóráznak a magyar munkavállalók, akik közül a teljes munkaidőben dolgozó nők átlagosan heti 40,2 órát, a férfiak 41,1 órát dolgoztak tavaly - derül ki a Központi...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grafix69
Igen persze meg amit nem tudtok mert ebben is jobban teljesítünk ki a tököm túlórázna hivatalosan 300 ft nettóért , mert ugye az állam a többit elveszi , meg olyan is van ,hogy ki sem fizetik. Túlóráznak a magyarok sokat de zsebbe megy a pénz nem ám hivatalosan. Ezek hol élnek ezek akik a statisztikát készitik?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
micfild
@Grafix69: Abból a 8,5 millióból hányan dolgoznának nagyon szivesen, ha lenne mit?
Grafix69
@micfild: Itt nem is ez a lényeg hanem az ,hogy nagyon kevesen tartanak el nagyon sokakat . Annyira kevesen végeznek termelő ,értékteremtő munkát,hogy garantált a csőd.
micfild
@Grafix69: Igy van!
De ez nem annak a 8,5 milliónak a hibája!
caligne
Túlórázok de zsebbe nem megy semmi.
Grafix69
@micfild: nem is erre gondoltam hidd el
Grafix69
Kicsit olyan mint az Egyiptomi piramis csak ez fejtetőn van. Egy nyög,60 csavarja a tökét a felette lévők meg tapsolnak neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.