Az európai uniós átlagnál kevesebbet túlóráznak a magyar munkavállalók, akik közül a teljes munkaidőben dolgozó nők átlagosan heti 40,2 órát, a férfiak 41,1 órát dolgoztak tavaly - derül ki a Központi...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grafix69
Igen persze meg amit nem tudtok mert ebben is jobban teljesítünk ki a tököm túlórázna hivatalosan 300 ft nettóért , mert ugye az állam a többit elveszi , meg olyan is van ,hogy ki sem fizetik. Túlóráznak a magyarok sokat de zsebbe megy a pénz nem ám hivatalosan. Ezek hol élnek ezek akik a statisztikát készitik?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Grafix69
Igen persze meg amit nem tudtok mert ebben is jobban teljesítünk ki a tököm túlórázna hivatalosan 300 ft nettóért , mert ugye az állam a többit elveszi , meg olyan is van ,hogy ki sem fizetik. Túlóráznak a magyarok sokat de zsebbe megy a pénz nem ám hivatalosan. Ezek hol élnek ezek akik a statisztikát készitik?
micfild
@Grafix69: Vagy zsebbe sem, mert nincs róla hivatalos nyilvántartás. Csak.. még maradj itt-- 1-2-órát.. vagy gyere be szombaton is. mert a főnők igy kivánja
m.macskosz
Jelenléti íven kamu érkezés, távozás. Belépő kártya lehúzása órákkal később...
A KSH, meg az ő fals adatai... Az elefántcsont toronyból nem látszik, mi folyik a valóságban.@Grafix69:
micfild
@m.macskosz: Pontosan Macskosz!! egészen pontosan!
Egyszerűen döbbenetes, hogy - OTTFent!! mennyire nincsenek tisztában azzal, mi folyik az országban, Vagy tisztában vannak vele, de kell a néphülyités.
ágimami
Nagyon tetszik ez a KSH adat!! Épp olyan fals, mint mindegyik!!
Ez is csak arra jó, hogy elhomályosítsák az embereket, ez a dolguk - persze még akit lehet!!!
hetöndöe
Ha egyszer bezárnák az összes vállalkozást,ahol szabálytalanul túlóráztatják az embereket,abban a pillanatban lebénulna az egész ország.
csikknorisz
Átlag, ugyan már. Az nem mutat semmit. A heti bontást egyébként hülyeségnek tartom, semmi értelme. Az emberek többsége havi fizetést kap, havi munka alapján. Az átlag azt se mutatja, ha valaki két hónapig táppénzen van a tyúkszeme miatt, mások meg túlóráznak emiatt ezerrel, akkor mégis milyen a megoszlás. Átlagban ugyanannyit dolgozott mindkettő, csak a valóságban nem.
Grafix69
Elmondanám én a valós statisztikai adatokat na az ország nyugati részén 180 ezer ft a nettó kereset már aki a határon innen dolgozik , Budapesten meg 200 ezer forint nettó de csak a dolgozoknak , nem a bankároknak stb.stb Na a többi" dolgozó" ezek alatt a műszakban de minimum 8 órában tevékenykedő embereket értem, nem az instruktorokat meg vezetőket. Ezek meg 80 ezer forintból tengetik az életüket. Aztán van 4.5 millió nyugdíjas meg gyermek, meg 780000 közalkalmazott, meg minimum 700000 munkanélküli meg 600000 külföldön dolgozó a többi meg kereskedelem ,bank,fuvarozás,szolgáltató szektor. Keveset túlóráznak? Ja az a 200000 ember aki kidolgozza a belét 70-80 ezer forintért az túlórázik mert a többi 8.5 millió csak a f@rkát veri tisztelet a kivételnek.
micfild
@Grafix69: Abból a 8,5 millióból hányan dolgoznának nagyon szivesen, ha lenne mit?
Grafix69
@micfild: Itt nem is ez a lényeg hanem az ,hogy nagyon kevesen tartanak el nagyon sokakat . Annyira kevesen végeznek termelő ,értékteremtő munkát,hogy garantált a csőd.
micfild
@Grafix69: Igy van!
De ez nem annak a 8,5 milliónak a hibája!
caligne
Túlórázok de zsebbe nem megy semmi.
Grafix69
@micfild: nem is erre gondoltam hidd el
Grafix69
Kicsit olyan mint az Egyiptomi piramis csak ez fejtetőn van. Egy nyög,60 csavarja a tökét a felette lévők meg tapsolnak neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.