Az MSZP és a XIII. kerület mellett a parlament is saját halottjának tekinti a kedden elhunyt Kiss Pétert.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Két napig gondolkoztak? Az M1 híradó be sem mondta tegnapelőtt.
verőce21
Emberiességből jelesre vizsgázott az országgyűlés.
m.macskosz
Nyugodtan megkövezhettek, de az, hogy három intézmény is saját halottjának tekinti Kiss Pétert,számomra nem rokonszenves, amikor épp tegnap nyilatkozott a Temetkezési Intézet vezetője, hogyan is lesz
.
2015.januárjától a szociális temetés.
.
Kiss Péter családjának őszinte részvétem, de nem hiszem, hogy anyagi gondot jelentene számukra a temetés. A gesztus, persze, értékelendő, de épp elég lenne, ha protokolláris részvétnyilvánításban és/vagy személyes részvétel lenne az országgyűlés, az MSZP és a XIII.ker.részéről.
JAJMÁR
@tivoli: 19:54 Emberségből tekintik saját halottjuknak? Emberségből segíthetünk elesetteken, bajban lévőkön. Ez egy felülről - lefelé irányuló viszony, nem illik ide.

Persze, ha azért tekintik saját halottjuknak, mert pótolhatatlan veszteség, s a személye, életpályája példa lehet az egész Parlament előtt, azt megértem... de m.macskosz-nak igaza van. A kevesebb néha több.
tivoli
@JAJMÁR: ma, 23:44
Bocsi, a megjegyzésem nem hozzászólásnak, csak diszkrét korrekciónak szántam erre:
" verőce21
Emberiességből jelesre vizsgázott az országgyűlés. Válasz erre Tetszik Jelentem ma, 19:39"
1magyar
@m.macskosz: Abban biztos lehetsz, hogy a társadalom nagy része így gondolja.Sajnálom őt, de mindig így van akinek sok pénze van,(nem konkrétan csak ő) azt az állam, mi temetjük, de akit szegénnyé tesznek a kormányok - kaparja el a családja.
Bár lesz akinek nem lesz hozzátartozója, azzal mi lesz?
m.macskosz
@1magyar: Tömegsír.
Ami kiverte nálam a biztosítékot, Puskás Sancho Öcsi világraszóló temetése volt. :(
1magyar
@m.macskosz: Nálam az ilyenek mind kiverik!
Manhattan
Orbán kivánt részvétet? Pedig azt mondta a soha nem hazudó miniszterelnökünk, hogy alázattal fogják a népet szolgálni. Ebbe a szolidalitásnak és a részvétnek is bele kéne férnie egy honfitársával szemben. Persze Kiss Péter európai volt, Orbán meg nem az.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.