Tavaly ősz óta tesztelték, mostantól élesedik a térítéses betegellátás rendszer a Szegedi Tudományegyetem klinikáin. A szervezési feladatok bonyolításáért egy 100 százalékban egyetemi tulajdonban lévő cég felel. Az állami egészségügyi ellátás marad az elsődleges és kiemelt feladat, de a szabad kapacitásokat értékesítheti a rendszer. Az orvosok a munkaidőn túli, önkéntesen végzett munkáért pluszpénzt kapnak, a bevétel egy része a klinikák közös kasszáját gyarapítja. Mindenki jól jár?

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
A 300 forintos vizitdíjat elátkozók ilyenkor tapsolnak?
gödörben
Csak a pénzesek járnak jól, mint eddig (mint mindig). A várólisták pedig az égig érnek lassan. Nálunk egy hasi UH-ra 2,5 hónapot kell várni.
dömdödöm
Szépen alakul amit egy amerikai dokumentumfilmben láttam ,
Elütötték a motorost ,kijött a mentő és be akarták vinni mert megsérült .
Megtagadta az ellátást mondván nincs biztosítása és nem tudja kifizetni az orvosi ellátást . Törött kézzel feltámasztotta a motort és pát intett ,távozott a helyszínről :-((((((((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.