Pakson a Fidesz hivatalos jelöltjével szemben az atomerőmű volt igazgatója a kereszténydemokraták támogatását élvezi. Korábban csak sejteni lehetett, ám a mai bejelentés után eldőlt, hogy Pakson a Fidesz már megnevezett polgármester-jelöltjével szemben, a kormánypárttal szimbiózisban élő KDNP is saját jelöltet indít. A Paks 2 beruházás, azaz az orosz hitelből oroszok által felépítendő újabb atomerőmű beruházás óta “célkeresztben” lévő Tolna megyei kisváros polgármesteri széke vonzó “prédának” tűnik a jobboldalon.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Szívesen láttam volna az áprilisi választásokon is a két párt önálló megmérettetését! Már Balog úr is azóta ismét tanult hivatását gyakorolhatná.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Nem csoda ha tudathasadása lesz a választóknak ha a politikusok úgy váltogatják pártjukat, világnézetüket, elveiket mint halandók az alsóneműt.
Ráadásul az internet világában egyenes nevetséges ha (korábbi) saját magukat cáfolják hatalmas hévvel.
Bástya Elvtárs
Építsetek nekik egy templomot is oda, oszt megnyugszanak!
Desischado
De szép is az, mikor egymást marják a koncért! Undormány egy bagázs!
Dr. Felipe
Úgy gondolják hogy most Pakson lehet a legtöbbet mutyizni. Koppanás akkor lesz ha az embargó miatt nem jön az orosz hitel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.