Az apukát meggyanúsította a Nemzeti Nyomozó Iroda. Ez a 2014-es választási kampány egyik erős videója volt: egy Szíjjártó Péter külsejű és habitusú 16 év körüli nyíregyházi fiú levelet írt a miniszterelnöknek, aki nem csak, hogy válaszolt, de meg is látogatta a családot. UGYE EMLÉKEZNEK? Nem sokkal később derült ki, hogy az videón látható férfi Bocskai Péter a az önkormányzati tulajdonú NYÍRVV Nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő Nonprofit Kft. ügyvezetője. Aki ellen már 2013-ban feljelentést tett a felügyelőbizottság egyik tagja, aki szerint a cégnél fiktív számlák alapján fizettek ki milliókat. Most a Népszabadság azt írja, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda meg is gyanúsította az ügyben a férfit, és már ki is hallgatták.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
2013 már meggyanúsították 2014 meglátogatta :-))) hol a retekbe volt a titkosszolgálat egy bűnöző házába vizsgálat nélkül ? egyedül beengedték pártunk és kormányunk első emberét ? A mama még puszilkodót is vele. A stréber kis csávó dagadó mellel beszélgetett , jó nagy arca lehetett után . Remélem szép házból " kirobban" a lopott pénz és nem marad csak a kúpcserép .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@m.macskosz: Hát tudom én azt ? :))))
Én nem jártam ott ! :))))
m.macskosz
@nyanya001: Milyen utálatos vagyok, szegény kölyök nem tehet róla, milyen családba született,
milyen nevelést kapott, ráadásul még az osztálytársai között végzett közvélemény-kutatás is...
human
@m.macskosz: Sajnos így nevelődik ki egy Zushlag vagy Szijjártó féle. Az ártatlan gyerekből egyszer csak csaló lesz, mert apuka is úgy gazdagodott meg.
m.macskosz
@human: Ó, Dönike már abszolút profi s.ggnyalásból, ez egyértelműen kiderül a videóból.
Valószínűleg már óvodás kora óta ő volt a nyalizásban a number one.
coyote3
Mi itt a meglepi? A papa fideSS-es tolvaj, a gyerek meg... Nos a gyerekről inkább nem írnék semmit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.