Több ezer bomba, pirotechnikai eszköz durrant a szokásos augusztus 20-i tűzijátékon.

Négyezer bombát, hétszáz üstököst, százötven római gyertyát, száz bombatelepet, lőttek fel augusztus 20-án este Budapesten. A két utóbbi 1500, illetve 5000 effektet tudott produkálni, a legmagasabbra fellőtt rakéta fél kilométer magasan robbant fel. Leskovics Éva, a lebonyolító cég képviselője azt mondja, ekkora tűzijátékot még nem is csináltak.

150 milliót lőttünk ki a levegőbe
Fotó: MTI

Az időjárás kegyes volt, a tűzijátékra kitisztult az idő. A Lánchídat már kettő nappal a rendezvény előtt lezárták. A szervező cég, már több mint kettőezer pirotechnikai produkción túl van. Ők a Gellért hegy egyik kiszögelléséről irányították a mutatványt.

A harmint perces égre lőtt látványosságot, Budapest két rakpartján több száz méteren keresztül, több százezren nézték végig.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@tivoli: Figyu dude. Engem rohadtul nem erdekel hogy van tuzijatek vagy nincs. En itt ez ellentmondasra jivtam fel a figyelmet, hogy amig cirkuszra van 150 misi, addig mas fontossabb dolgokra ennek toredeke sem jut. Erted? Nem erted? Az sem baj. Mehetsz orbanodhoz alamizsnaert sorbaallni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Igaza van Yodának. Cirkuszra van pénz, amire meg kéne, arra nincs.
tivoli
@Desischado: ma, 10:10
Te mire költöttél volna 150 milliót a Régi Alkotmány/Új kenyér/Szent István Ünnepén?
szandokan
@pbalage: Az ország erőteljes válságba kerülésének az oka valóban az eemútnyócév volt a legnagyobb felelőse, egy legyengített gazdaság nehezen tudta azt túlélni. Most, amióta Orbán van, már az államcsőd veszélye is a múlté. Ezt nem minden ország mondhatja el magáról, amelyik szarban volt. Ha megnézed a 2007 - es szegénységi rátát, akkor a 3, vagy több gyerekes családok 60 % - a volt nagyon szegény, az egy gyerekesek aránya 29 % - os volt. Ma messze nincs ekkora mutató, bár lehet, az ellenzékiek nem olvasták ezt a régebbi hírt. www.stop.hu/belfold/magyarorszagi-szegenyseg-tragikus-adatok/223763/
szandokan
@pbalage: "az oka" Ez nem kell oda...:-))
human
@szandokan: Államcsőd közeli helyzet itt utoljára akkor volt, mikor kedves Szíjjártó és Kósa bejelentette. Na akkor indult meg igazán a forint mélyrepülése. Bajnai teljesítményét a tomboló válságban még Orbán is elismerte.
szandokan
@human: "Szijjártó Péter emlékeztetett arra, hogy az államcsődről Gyurcsány Ferenc volt kormányfő beszélt mintegy két évvel ezelőtt. "Sőt mi több, döngette a mellkasát, és büszke volt rá" - tette hozzá.

Büszke volt arra, hogy az államcsődtől csak úgy tudta megmenteni az országot, hogy felvette az IMF-hitelt - mondta, majd hozzáfűzte: "ebből a szempontból én közel sem gondolom ezt túlzónak".

A görög példára utalva azt mondta, hogy Magyarországon az előző kormány meghamisította a gazdasági adatokat, csakúgy, mint a görögök.

Görögországban már eljött az igazság pillanata, Magyarország még ez előtt áll. A kormány készen áll arra, hogy elkerülje azt az utat, amelyen Görögország járt, vagyis a valóság megismerése után nem a tétovázás fog következni, hanem egy akciótervnek a bejelentése - közölte."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.