A már súlyos beteg Bajor Imre körül tűnt fel utolsó hónapjaiban egy Vargha Zoltán nevű, magát doktornak nevező "gyógyító", akinek azonban semmilyen doktori végzettsége nincsen – írja pénteki cikkében az Index.hu.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Ez a Vargha elég ismert név a természetgyógyászatban.
X-ray
webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:upzWri8fwQ8J:velvet.hu/trend/2011/02/01/a_sztarok_gyogyszerek/+&cd=12&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&client=firefox-a

"Fáradt, hömpölygő előadást tartott Dr. Vargha Zoltán, aki saját elmondása szerint Amerikában a gazdagok orvosa volt, itthon viszont mintha nem ismernék el."
karma1
Van egy olyan erzesem, hogy az illeto roman termeszetgyogyasz, es nagyon valoszinu, hogy a fent emlitett multtal igencsak csalo kinezetu valaki.

Bajor Imre pechjere talalkozott vele , de azt hiszem, igy sem lett volna tul nagy eselye arra, hogyha tul is eli a daganatot, akkor teljes eletet tudjon elni, mert ehhez nem lett volna eleg egy ember egy otlete...

Remelem, a palit vegleg kivonjak a forgalombol, talpig vasban az elkovetkezendo 100 evre...Hogy ne tudja megismetelni a szelhamossagait SENKIVEL SEM!!! (Barkinek az elvesztese tragedia, a Kicsihuszar csak kozismertsege es szeretetre meltosaga miatt jobban faj a hallgatosagnak...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.