Egyre nő a szegénység Magyarországon – lassan minden hónapra jut valamilyen riasztó statisztikai adat, amely azt bizonyítja, hogy a társadalom mind szélesebb rétegei élnek a nyomor küszöbén, vagy éppen az alatt. Mindez éles ellentétben áll a kormány által már-már erőszakosan sulykolt „Magyarország jobban teljesít” szlogennel. A számok és a szlogenek közt feszülő ellentmondás mögött azonban talán jóval több, előre megfontolt szándék rejlik, mint azt sejteni mernénk.

Feltöltő: joopapa
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

75 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsipapa
Jó kis ország ez . Európa közepén van , nem túl szélsőséges az időjárás ,jó a termőföld (nem kősivatag ),komoly vízbázisunk van . Minek ide a magyar .Na jó ,valamennyi kell. Legyen aki vezeti a buszt , kiviszi a bilit ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
@rugacs: tehát...mivel nem tudod magyarázni a keleti nyitás politikájának sikertelenségét...mert a négy év alatt visszaeső export tekinthető annak...ezért most jössz ezzel...mármint hogy én miért is vagyok rossz...
csak csöndben kérdem...édesapáddal a kapcsolatotok rendben volt?
"Ha van diplomád, tapasztalatod, nyelvtudásod, akkor van lehetőséged is. Nem biztos, hogy pont itt, hanem lehet, hogy néhány országgal arrébb. Nem kell ettől hanyattesni. Az Apám a rendszerváltás előtt is odament, ahol munkát kapott. Volt vagy 3 aranydiplomája. A család maradt a helyén (vagy mentünk vele). Volt, hogy 4-en 4 fele voltunk."
mert ezek után kissé furán hangzik a támadásod...
"Nem tetszik a politikai irányzat, de te már átálltál a megrontók közé. Elmentél a jóvilágba, de kritizálod az itteni életet. Te elmenekültél, ahelyett, hogy tettél volna érte. A te mentalitásod, hogy neked jobb legyen, mindegy hova kell menni érte. A jólétért feláldoztad a magyarságodat. "
vagy ez a szösszenet...
"Vallom, az ilyen jobb is ha elmegy, maradjon is inkább kint mindörökre. Ilyenek mindig voltak, mindig máshova vágytak és ha maradtak, tették tönkre a nemzetet. Mert a magyar kevés volt neki. Többre tartja magát."
tehát a számodra oly kedves személyeskedés helyett térjünk vissza a témához...mire is alapozzátok, vagy alapozod ezt a fene nagy optimizmusod?
mert mint látod négy év nyitogatás kilincselés a keleti testvérek felé...és az export esik vissza...nyugodtan hivatkozhatsz más írásokra is...
vagy neked is csak a lelkesedésed töretlen?
az agyad belebicsaklott a kihívásba?
www.youtube.com/watch?v=8ALKq4tVuUQ
tudom ezt már számtalanszor megtetted máshol, és másnak...de ha megtisztelnél azzal, hogy az isteni fényt felvillantod, hadd sütkérezzen benne a hozzám hasonló tudatlan is...pls...
bundi
@rugacs: egyébként csak egy kérdés...kedves fiad neve nem balogh orbán viktor?... mert az sok mindent megmagyarázna...
kukac50
A Valóságot a Fideszhez közeli média miért nem közvetíti?
Toby
@kamazuka: Az összes, parlamenti létszámcsökkentésből származó kirúgott csicskának jó pénzes helyeket talált/csinált a qrmány ! Tehát ismét ott vagyunk eltartott paraziták tárgyában, mintha 386 darab lenne a képviselői csicskalétszám !
bundi
@rugacs: ahogy elnézem ez a balogh orbán viktor talált...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.