A Falus Ferencen élcelődő Zsuppán András például alighanem sűrűn adakozna a természetfelelős templomaiban, ha csak annyira lenne „idióta”, mint az említett Stephen Hawking. S hát igen! A szó veszélyes fegyver. Olykor meg visszafele sül el. Mint ebben az esetben. Mikor a Falus Ferenc lejáratását célzó írás végül is annak szerzőjét minősíti. Le.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coni
Nem szabad elfelejteni, hogy Magyarországon rövid idő alatt, kevés pénzből, tömeges ismertségre csak meghökkentő módszerrel tehet szert valaki, már ha ellenzéki.
Kósa és társai pillanatok alatt ismertté tették Falust még az analfabéták között is. Szinte ingyen.
GeoCravker
@coni: Ez is igaz :-)
Ami azért nem menti a tökfej betüvetőt :-)
kkalman
Sok filléres újságíró pár fillérért elvtelenül firkál kusza gondolatfoszlányokat az aktuális ellenzék lejáratásának céljából. Közben észre sem veszi, hogy reklámot csinál nekik. Most éppen Falus Ferencnek.
GeoCravker
@kkalman: Ezekre is igaz, hogy nem vérszegény, hülye szegény
human
A kampány miatt Falus helyében én is éltem volna ezzel a világon vírusként terjedő adakozó akcióval. Bár én azért bevállaltam volna pár vödör vizet, mielőtt posztoltam volna egy jó videót. Az a baj, hogy ez önálló akciója volt Falusnak és ezt egy politikus nem engedheti meg magának. Azt kell, hogy mondja, hogy ilyen szempontból Orbánt kell alapul venni. A sajtósa állandóan a seggében van, hogy igazgassa Orbánt. Ott minden meg van koreografálva.
coni
@GeoCravker: Nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ma Magyarországon csak olyan ember hajlandó a magyar politika mocsarába keveredni:

a. teljesen tehetségtelen, esélye nincs rendes munkából megélni, de gond nélkül váltogatja nézeteit
b. technokrata, politikailag teljesen naiv, nem látja mi megy a háttérben

Utoljára Bajnai volt aki átlátta a mocskot, de értett is hozzá, jó eséllyel kipucolta volna. De ő nem volt elég demagóg a magyaroknak mert rávilágított a valóságra, ráadásul az "a." kategóriás szocik is megtettek mindent ellene mert nem akartak lapátra kerülni.

Egy olyan főpolgármesternél aki amikor belobban a kifolyt fáradt olaj a 3-as metróban ahelyett, hogy lemondana elődjére mutogat, csak jobb jöhet.
leszúrt rittberger
Ez a Zsuppán volt az a sötét barom, aki a Real Madrid világhírű címeréről azt hitte, hogy Dirk Gerkens saját logója... :DD

cink.hu/sixx-zsuppannak-te-sotet-fidesz-segget-nyalo-gyoker-1595184060

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.