Ismét felmerült az ötlet, hogy Magyarország olimpiai játékokat rendezzen, annak ellenére, hogy a költségek tetemesek lennének, a megtérülés pedig igencsak kétséges – írja a Hír24.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
És ezzel le is döfné Magyarországot végleg a fitymaszos bandérium.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@human: Gondoljátok hogy megkapnánk,egy Olimpia,rendezési jogát!?
human
@mate03: Nem tudom mi kell hozzá, mennyire fontos egy alapjában már jól működő infrastruktúra. Ezt gondolom eldönti egy nemzetközi bizottság. Én személy szerint remélem, hogy nem lesz sem olimpia sem foci vb. Az lenne vele, mint az ócsai adósparkkal. Vagyonokért őriztetnénk az üres épületeket, ami a haver őrzővédő cégének jó. Ott lesz még az állagmegóvás, fűteni is kell ha használják, ha nem. Mindez az oktatás, az egészségügy és sok más közfeladat költségvetését rövidíti meg.
Vasárnapiiskolás
@Desischado: Majd sikítok,ha lesz még rá lehetőségem:)
világlátó
Valaki igazán felkapcsolhatná a villanyt. A sötétség előbb mint utóbb klausztrofóbiát okoz néhány gyengeelméjünek. Olimpia? sokkal érdekesebb lenne egy Brazil karnevál ami egybeesne egy világkiállítással Budapesten, ahol a téli olympia ismegvalósítható lehetne, a Dakar rallyval összekapcsolva a Homokhátságon.
Ez a jelenség már idegesítő. Nem lehet hogy mindez a média tréfája, mi pedig bedölünk ennek? Ha annyira ki akar tűnni az országunk jelen állapotából, talán ha rendet tenne itthon szépen lassan, egyik problémát megoldva a másik után.
tivoli
Valóban be kellene vezetni a szólásszabadságot, vagy inkább a cenzúrát, mert amennyi marhaságot, rémhíreket, kitalációt a média terjeszt, alkalmas a legnormálisabb emberek fejének megzavarására is.
tivoli
Bocsánat a szólásszabadságot betiltani és a cenzúrát bevezetni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.