A 2012-es 1,263 millió után tavaly már 1,345 millióan szereztek minimálbér vagy az alatti munkaviszonyból származó bérjövedelmet – derül ki az adóhatóság legfrissebb összesítéséből. 2013-ban az összes adóbevalló (4,494 millió személy) 30 százaléka realizált a minimálbérnek megfelelő, vagy annál kisebb összegű munkaviszonyból származó jövedelmet; vagyis 1,345 millióan. A 2012-es adatok szerint akkor még a bevallók 28 százaléka, vagyis 1,263 millió ember vallott be legfeljebb minimálbéres jövedelmet a munkaviszonyából – derül ki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal 2013 adózási tapasztalatait összesítő dokumentumából.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Ehhez képest Q.va magas az átlagjövedelem,
ergo piszok sokan kapnak nagyon sok "munka"bért.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
m.macskosz
Ehhez képest Q.va magas az átlagjövedelem,
ergo piszok sokan kapnak nagyon sok "munka"bért.
coyote3
És még így sem olcsó az a bizonyos munkaerő, amit a félbolond pocakkirály az araboknak ajánlgatott...
Nil
És mivel ebből nem lehet megélni, igen magas lehet a fekete foglalkoztatottság és nem mellesleg a nyomor, a kezeletlen betegségek, stb.
ebből nem lehet bérletet venni ergo sokan bliccelnek, ergo kevés a pénze a bkv-nak, ergo életveszélyes a hármas metro, stb
Jobb nem is belegondolni
Desischado
Nem baj, a fidesz szerint még sokkal kevesebből is, - lásd a segély összege, - meg lehet minimál szinten élni! Az, hogy ez nem növeli a GDP-ét, az már nem gond.
bakegya
De "pápábbak vagyunk a pápánál" és illiberál de EURÓPAI NÉPPÁRTTAG Orbánkutyagumi király akar lenni és "titokban" AZ IS LESZ!!!-nincs joga ezt és semmi mást se senkinek támadni...TÁMADHATATLAN A MAGYAROK TISZTELETE MINIMÁLBÉRESKÉNT!!!-nem csakkk mondta meg is cselekedte állítólag 4,449 cselédmelóssal ORBÁN YICCTOR KÖZÉPEURÓPA ÉS A FIDESSBIRKÁK NEVÉBEN FELELŐS MINISZTERELNÖKKÉNT!!!
gödörben
Magyarország "vezetői" jól teljesítenek lefele!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.