A politikus egykor vagány gyerek volt. A Helyi Témának vallott családjáról, diákéveiről, majd egymillió új állampolgárt ígért a ciklus végére.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@nemkati: Válogatott egyedekből áll ez a gyülevész had! Itt van ugye a görög műveltség élő legendája Antigon Zsótika, aztán Pokorni úr, az elismert bálnatenyésztési szakember, de nem hiányozhat Kósáék Lalikája sem, az általa felfedezett " Füst Milán remekmű: a " Caligula helytartójának" , valamint a kóser szalonna elkészítésének országosan elismert tudora. Nem is értem, kicsiny országunk hogyan bír el ennyi zseniális embert!:-))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nemkati
Hát ez van, ki erre büszke, ki arra. Van, aki arra, hogy mennyire ostoba bunkó, más meg a műveltségére.
karma1
Sotetseg delben...

Es amekkora bunko, meg buszke is arra, hogy milyen nagy f@szkalap... (volt anno is, meg most is...)

Azt a kis politikus somjenzsotit a tudathasadott allapotaban akkor is el tudna viselni, ha meg nagyobbakat kopnenek rajta, mert ugy altalaban inkabb a fizetesi cedulajat nezi, mint az ellene szolo cikkeket, igy aztan mindig megnyugszik, hogy a jovo honapban sem kell elmennie dolgozni...
silber13
@nemkati: Válogatott egyedekből áll ez a gyülevész had! Itt van ugye a görög műveltség élő legendája Antigon Zsótika, aztán Pokorni úr, az elismert bálnatenyésztési szakember, de nem hiányozhat Kósáék Lalikája sem, az általa felfedezett " Füst Milán remekmű: a " Caligula helytartójának" , valamint a kóser szalonna elkészítésének országosan elismert tudora. Nem is értem, kicsiny országunk hogyan bír el ennyi zseniális embert!:-))
nemkati
@silber13: Hogy gyakran válnak nevetségessé, az annak köszönhető, hogy biztosan érzik magukat a hatalomban, a székükben, és úgy érzik, mostmár azt is megtehetik, hogy cinikusan, gúnyosan beszélnek mindenkivel, jópofiznak magukat kedélyesnek és jóságosnak hazudva, és hogy még okosnak, műveltnek is látsszanak, fitogtatják a tudásukat. De hát az néha igencsak hiányos vagy téves. Sajnos, a legtahóbbakról lepereg, hogy nevetségessé válnak, észre se veszik, fel se fogják, mennyire ostobák.
Január
@silber13: Azért is tartunk ott ahol, mert ilyen zsenik a vezetőink.
Semjén azt hiszi vagány gyerek volt fiatalkorában, nem vagány, csak neveletlen.
tivoli
Ezzel a hírrel az a baj, hogy feltételezi a hozzászólók humorérzékét...
silber13
@tivoli: Lehetséges. Semjén megszólalását nem hallottam, de a másik kettőét annál inkább. Hát abszolut nem voltak humorosak, halálosan komolyan dumáltak! A neten mindkettőt visszanézheted.
m.macskosz
Emlékszem, egyszer megjelent a médiában, hogy Sinkovits Imre egy előadást félbeszakított,
mert a nézőtéren ülő ifjúság nem csak színházba, de emberek közé sem nagyon illett.
(Ha jól rémlik, a darab Az ember tragédiája volt.) Lehet, hogy ez a tahó tömjén volt a bandájával?
Jelzem, az iskola tanári karáról is megvan a véleményem, hogy nem vágták ki azonnal, mint macskát..., hogy szokja!
tivoli
@silber13: ma, 14:58
Nem is az ő humorérzékük a tét.
A miénk, hogy tudunk-e vigyorogni ilyen sületlenségek hallatán. :-))
Toby
Tömjén...Tömjén...nem Krisztust feszítették a keresztre, hanem a keresztet erősítették hozzá...mégpedig valamilyen Puncius Piláfos ítélete alapján...ja és mindez a roma-korban történt, Izraelben, a mai Palesztina területén...esetleg a Negev sivatagban, de ez se biztos...
silber13
@tivoli: Semjénről feltételezem a szándékos hülyeséget, de nézd meg a felvételeket kiváltképp Kósa halálos komolysággal szövegelt a közgyűlésen! Szerintem ezen már nem lehet vigyorogni.
lajospapa
Zsolt tényleg vagány gyerek volt. Ötödikes korában ő volt a szovjet Parti Zánok legfőbb ellenfele. Mindig legyőzték őket, mert kétharmados többségben voltak. Már akkor is.
tivoli
@silber13: ma, 15:27
Mondjuk Pokornitól többet várna az ember alapból, ha már oktatási miniszter volt, de szerintem a Kósalali jópofa.
human
Soha nem értettem, hogy ilyen válogatott bunkók hogy vezethetik a nemzeti konzervatív elitet. Másra nem tudok gondolni, mint hogy maguk is ilyen bunkókból állnak és eddig hibás kép élt bennem róluk.
silber13
@tivoli: Lehetséges.Én ismerem Lalát, nekem más a véleményem, de leehet, tévedek
nyanya001
1 millió ukrán magyar állampolgárt !
Lassan beteljesül a kívánsága !
m.macskosz
@tivoli: Tényleg nagyon jópofa, ahogy pestiesen mondják: jól pofán kéne vágni.
4 percnél is milyen jópofa volt. Meg előtte is. Meg utána is.
www.haon.hu/kosa-lajos-etikettlecket-adott-a-riporternek-video/2209380
tivoli
@silber13: ma, 16:09
Én nem ismerem. Lehet, hogy azért hiszem jópofának?
silber13
@tivoli: Jópofizik néha és akkor elvárja hogy mindeni kacagjon..
tivoli
@m.macskosz: ma, 16:30
Mi a bajod Lalával? Szerintem tök igaza volt. Jót szórakoztam, köszi a videot. :-DD
tivoli
@silber13: ma, 17:04
Kacagtam is macskosz vidijén. :-DD
m.macskosz
@tivoli: Az igaz, hogy csóri riporter gyerek rászolgált a kioktatásra, de láttunk már egy pár ilyen parlamenti folyosói kérdezz-feleleket, ahol általában nem sok idő van a bevezető udvariaskodásra. Egyébként megnézném, vajon mindig bemutatkozik-e Kósa úr, amikor egy
közönségtalálkozón osztja az észt. Nyilván nem, mert nyilván úgy gondolja, hogy őt ismerni
mindenkinek kutya kötelessége.
joopapa
@m.macskosz: A semmilyen doktor plagizált ezzel az Antigos viccel mert ez egy ősrégi vicc:-)) Van egy történet vagy igaz vagy nem, de jópofa! A szomszéd faluból felmentek Budapestre megnézni a Bánk bánt! Útközben lerobbantak, és késve érkeztek meg. A színész pont ott tartott a darabban: O hol késtetek parasztok? Erre az egyik falusi azt mondta: bocsánatot kérek defektet kaptunk :-)))
tivoli
@m.macskosz: ma, 17:13
Most gondolj bele. Rohansz a folyosón, oszt eléd ugrik egy zebracsíkos muksó és se szó se beszéd, képedbe nyom egy mikrofont. Te meg se köpni, se nyelni.
Nem kell annyira gyűlölni valakit, hogy a vele szemben állót bármit is tesz, védelmedbe kell vegyél.
tivoli
@joopapa: ma, 17:19
Egy újszülöttnek minden vicc új.
m.macskosz
@tivoli: Ó, Kósa 20%-os Lala nem olyan nagy szám, nem éri el azt a szintet,
hogy én kitüntessem a gyűlöletemmel. :) Az biztos, ha rokonszenveznék vele,
én is inkább vigyorira venném ezt a videót.
Kamcsatka
A darwinizmus megkérdőjelezésével engem is bizonytalanná tett, ugyanis neki és felmenőinek az evolúciós törzsfejlődés során már rég el kellett volna tűnnie.
tivoli
@m.macskosz: ma, 17:46
Bárkin lehet szórakozni úgy egyébként, ha rokonszenves, ha nem.
Desischado
@m.macskosz: Erről én is hallottam, és valóban Az ember tragédiája volt műsoron. Ha Sinkovits Imre ezt meglépte, akkor már nagyon gyalázatos viselkedést tanúsíthattak. És szerintem sem lehetetlen hogy tömjén fő vadász zsóti volt a bandájával. Az biztos, hogy a helyben én mélyen szégyellném magam, ez a hülye meg még dicsekszik, hogy mekkora bunkó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.