Egy 15 éves lány meghalt Gesztelyben, mert barátai erős antidepresszánsokat kevertek az italába. A fiatalokat gondatlanságból elkövetett emberölés vétségével vádolja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség – közölte a vádhatóság csütörtökön.

A tájékoztatás szerint az elmúlt év tavaszán egy fiatalokból álló társaság tartott házibulit egyikőjük lakásán Gesztelyben. A 22 és 25 év közötti fiatalok a házigazda szekrényében találtak egy doboz gyógyszert, amelyet borba kevertek, hogy jobb legyen a hangulat.

Kétliteres palackokba szórták a porrá tört tablettákat, egy palackba 10-12 darab gyógyszert is kevertek, de volt úgy, hogy közvetlenül a pohárba szórták a nyugtatót. Az így elkészített koktélt itták és ebből kínálták a lányokat is. Velük azonban nem közölték, hogy "felturbózták" az italt.

Az este folyamán az egyik 15 éves lány rosszul lett, majd eszméletét is elvesztette, a mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A lány több pohár "koktélt" megivott, szervezetében a gyógyszer halálos adagjának többszörösét mutatták ki.

A három vádlott férfit gondatlanságból elkövetett emberölés vétségével vádolja az ügyészség.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Nagyon szomorú, nagyon fiatal volt! Én annyira ledöbbentem alig birok szóhoz jutni, a Face Book-on ez a négy undorító, gusztustalan hozzászóló ilyenektől ki ver a hideg veriték! Hol tart ez az ország már, de tényleg, akármit is csinált halált nem érdemelt! És ebbe is belekeverni a baloldalt hogy a lány ő miattuk halt meg!
joopapa
Nagyon szomorú, nagyon fiatal volt! Én annyira ledöbbentem alig birok szóhoz jutni, a Face Book-on ez a négy undorító, gusztustalan hozzászóló ilyenektől ki ver a hideg veriték! Hol tart ez az ország már, de tényleg, akármit is csinált halált nem érdemelt! És ebbe is belekeverni a baloldalt hogy a lány ő miattuk halt meg!
Fradigege
juhéj mekkora buli! A fiúknak intravénásan küldenék fel koktélt. Az első: a'la Carte-2dl benzin
Yoda69
@joopapa: Hol latjatok FB hozzaszolasokat?
joopapa
@Yoda69: Nekem mindjárt bejönnek az FB hozzászólások ahogy rá kattintok a hírre! De most jobb ha nem olvastam volna el! Ezeken akadtam ki: László Bohár "Tízen öté vessen én este litániára mentem ott pedig csak a pap ivott, ez a lány meg ivott mint az állat, had pusztuljon ez a bugyuta magyar". Fias Gábor "Nem a lány tehet róla, hanem az a balliberális csürhe, amelyik nyakunkba zúdította ezt az álliberális szemléletet"! Fanni Büki "Igazad van... Mert végül is teljesen normális, hogy egy 15 éves kislány házibulikba mászkál és iszik, mint a gödény. Három ludas van a dologban. A szülők, hogy elengedték, a kislány, hogy elment, ivott, méghozzá nem is keveset, és a "koktél" készítői. Hogy ki a nagyobb hibás, azt döntse el mindenki maga."
Yoda69
@joopapa: Nem csoda hogy a fideSS nyer a valasztasokon, ha ennyi az ertelmi szinvonala az atlag magyarsagnak. Elszomorito hove sullyesztette a taho az orszagot, es meg belegondolni is rossz mi var rank.
Valaha rendszervalto orszagkent utat mutattunl Kelet-Europanak, felneztek rank a nemetek, es egesz Europa. Most pedig a vilag szegyene lettunk, es lehajtott fejjel kell jarnunk. Nekem kulfoldon le kell tagadnom hogy magyar vagyok, inkabb azt mondom hogy nemet, mert magyarkent csak kellemetlen kerdeseket kapnek orban tahosaga miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.