Newcastle-i időseket fosztott ki egy harmincas magyar pár Angliában. A férfit 4 évre, a nőt 32 hónapra ítélte egy bíróság. Magyarországon ugyanezért már büntették őket, és Kanadából is idősek "trükkös" kirablása miatt toloncolták ki a párost. Az angol bíró "gyalázatos és sokkoló bűncselekménynek" nevezte az idős emberek kifosztását. A párnak állítólag van egy fia Magyarországon.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
A qrmány felvilágosíthatná a briteket, hogy a Magyarországról odaérkező "sajátos kultúra" itthon is jelentős gondot okoz, az viszint hasznos, ha a toleráns nyugatiak megismerik e népcsoport létezésének lényegét !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
@GeoCravker: "és a brit igazságszolgáltatásban is divat, hogy a haverok balhéját nem vesszük észre, vagy ilyen esetekben az ő legfőbb ügyészük azonnal lemond ? "

Ha ebben te származás alapú csúsztatást találsz, akkor bizalommal fordulj orvosodhoz, gyógyszerészedhez !
Pálinkafőző Rézüst
@nemjoezigy: köcce... De nem ez jön le a hírről?? Há dejnem! Az ő izéjüknekmánaizézzékmánnyákmánána neolibppsiizémán...
vergődce eftáss, meg a többi Kertész Ákos által megszólított eftáss??
Nos?
GeoCravker
@Toby: Ha nem tudod mit irsz, ha baj van a rövid távu emlékezeteddel, ha nem tudsz olvasni, akkor fordulj orvoshoz. De idemásolom Neked, amit írtál, és amire válaszoltam.
" Toby
A qrmány felvilágosíthatná a briteket, hogy a Magyarországról odaérkező "sajátos kultúra" itthon is jelentős gondot okoz, az viszint hasznos, ha a toleráns nyugatiak megismerik e népcsoport létezésének lényegét ! Válasz erre Tetszik4 Jelentem szeptember 22., 08:03 "
Toby
@GeoCravker: Máskor pontosan jelöld, hogy mire reagálsz !
GeoCravker
@Toby: Tündérbogár. A válaszom, hogy hülyeségeket irsz, pont az idézett beírásod alatt van. Szagolj fokhagymát. Jot tesz talán a ködös látás ellen.
Toby
@GeoCravker: Mit magyarázod magad ?

Ez nem világos ?

" Toby
@GeoCravker: és a brit igazságszolgáltatásban is divat, hogy a haverok balhéját nem vesszük észre, vagy ilyen esetekben az ő legfőbb ügyészük azonnal lemond ? Válasz erre Tetszik Jelentem szeptember 22., 17:34
GeoCravker
@Toby: Te származásalapú ügyekre céloztál. Ha már csusztatsz, légy következetes. Amugy a brit történekem ismer lemondott minisztert is... Válasz erre Tetszik Jelentem szeptember 22., 20:12 "

Nem is értelek, mire húzogatod...?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.