Simon Gábort hétfőn ismét kihallgatták gyanúsítottként a Központi Nyomozó Főügyészségen (KNYF), de az MSZP volt elnökhelyettese továbbra sem tett vallomást - írta a Magyar Nemzet és a Magyar Hírlap kedden.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Választásokra elővették , beszélj te mert kitelepítés lesz a vége . !
human
@Senara: Szerintem is csak azért hívták be, hogy felszínen tartsák az ügyét. Nehogy a birkák ráfelejtsenek. 2018-ig még simán el tudják így húzni a dolgot. Akkor pedig nem tudnak majd ráhúzni mást, mint az osztrák bankszámlán lévő jövedelem eltitkolását és pont annyi büntetést szabnak ki, amennyit már addigra leült. Megköszönik neki, hogy pár ciklusra témát adott a kormánynak, mehet békével.
human
Egyébként a Welsz ügyről semmit nem hallani, pedig az nagyságrendekkel nagyobb nemzetbiztonsági kockázatot feltételez mint egy szoci balfékeskedése. Lehet, hogy Welsz a magyar nagyjaink által külföldre szállított pénzek (bespájzoltak rossz időkre) útvonalát is ismerte.
bencemacska
@human: Nagyon sokat tudhatott, ha ilyen veszélyesnek tartották!!!

Szerintem a csúcsot még mindig Molnár Gyula tartja, akinek az ügyész(!) kézbesítette a kihallgatási értesítőt a kampánygyűlésen!!! (A bíróság felmentette!)
Toby
Az a gyanúm, hogy ebből a választási Simon ügyből, egy újabb strasbourgi elmszelés lesz a mutyivezér bandájának ! Anno még az eszkimók is erről az ügyről beszéltek, most meg hónapk óta nagy a csend ! Ismét fidesznyik szopcsi lesz a vége ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.