Tállai azonnal mondjon le képviselői mandátumáról, államtitkári kinevezését adja vissza, mert megzsarolta, megfenyegette a választókat. Tállai András nyilvánosan megzsarolta a magyar választókat. Gengszter-Magyarország Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kis főnöke, aki a székesfővárosban államtitkári rangot is vett magának a Nemzetgazdasági Minisztérium fedőnév alatt működtetett gengszterközpontban, szemérmetlen módon, nem egy sötét raktárszobában, vagy a lehallgatástól tartva, egy folyóparti, vagy erdei beszélgetésen, de sajtóértekezleten zsarolta meg a Magyar Köztársaság választójoggal rendelkező állampolgárait, amikor azzal fenyegette meg őket, hogy amennyiben az ellenzékre szavaznak az októberi közigazgatási választáson, nem fognak állami támogatást kapni az uniós pénzekből.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Ez a tállainak nevezett valami úgy néz ki abban a vörös nyakkendőben mint egy TSZ elnök a 70-es években! Hasonlíthatnám a disznóhoz is, de az sértő lenne a disznókra! Ha itt tényleg demokrácia lenne hazánkban mint ahogy a fityesz állítja akkor elhatárolódnának az ilyen kijelentésektől, mert ez már nem az első! És ezen a dolgon elgondolkodhatnának a fityesz szavazok is, mert ha egy városba egy balos vagy független polgi nyer mert jól végezte a dolgát vagy jó jelölt akkor csak azért mert nem a fityesz nyert kevesebb lesz a lóvé!
Toby
Az történt, hogy Tállai nem a megszokott reggeli 4 kupica, hanem - tévedésből, mert azt hitte, hogy köptető - 8 kupica páleszt tett az arcába. Ilyenkor nála előtörnek a gyermekkorban elszenvedett elnyomatások, megalázások és ezek kompenzációjaként ökörségeket beszél, agresszívvá válik, felerősödik, majd később nem emlékszik rájuk !
bretagne
Ez a Fidesz úgy borzasztó, ahogyan vannak. Most már ezt a fenyegetést az egész országra kiterjesztik, kiterjesztették. Szerencsétlen állampolgárok, jó lenne, ha nem félnétek az ilyen kijelentésektől és nem szavaznátok a kormánypártra!!! (Ha jó, az más!)
coyote3
Biztos nem ő találta ki, annyi nincs ebben a szerencsétlenben :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.