A magyar ember valami olyan birtokában van, ami teljesen egyedivé teszi a világon. Egészen pontosan mi vagyunk az egyetlen nemzet, nép, társadalom, amely eltűri, hogy a maga választotta vezetők leszarják a fejét és először hülyét csináljanak belőle, majd meztelenre vetkeztessék a szó szoros értelmében ugyanúgy, mint ahogy lelkileg is, és pedig csak azért, hogy elmondhassa: nincs még egy olyan nemzet kerek e világon, amelyik annyit szenvedett volna mint mi.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Ha az ország nem szakadna le ilyen ütemben a térség országaitól (GDP növekedés nálunk 2,7% 4 év alatt, lengyeleknél 12,4%, bolgároknál!!! 3,7% volt) akkor a kutya sem foglalkozna Szíjjártó és társai delfines uszodáival.
joopapa
Én nem irigylem senki vagyonát ha azt tisztességesen szerezte, de a szószátyár nem úgy szerezte! Lehet itt mindenféle szülői segítségről hadoválni, de ez kamu! De ez a macska jancsi még hazudni se tud mert másodszor már nem ugyanazt mondta a lakás vásárlásról, épp olyan hülye ehhez is mint a toni haverja! A szocik legalább hazudni tudnak! Az emberek milyen megértőek a tolvaj politikusok iránt, ha egy roma ellop egy kis fát, egyből tolvaj cigányoznak! Az is lopás meg ez is, csak a macska jancsi lopását nehezebb bizonyítani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.