A rákról nem szeretnek beszélni – állapította meg a 32 éves Brjeska Dóri, miután egy érintett családtagja kezét fogta. Elhatározta: alapítványi keretek között segít megismertetni a világgal, hogy a halálos bélyegnek számító daganatos betegségeknek is létezik valódi, emberi oldala. Aztán a baglyos sütisdobozával együtt más szerepben is kénytelen volt elmenni a kórházba: IV. stádiumú, áttétes mellrákot találtak nála.

Forrás: bien.hu
Feltöltő: kardinalispinty
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Már rég meggyógyulhatott volna - ha akar.
Nil
@Horizont: azt hogy bárki meggyógyulhat bármiből ha úgy dönt. Ha kicsit tudatosabban él no nem arra gondolok hogy hol ezt hol azt lobbit követed pl élelmiszer terén
Én az orvostudomány mai állása szerint 23 éve halott vagyok.
Nil
@Horizont: nem tudom hány éves volt és miért döntött úgy ahogy tudod már sokszor leírtam hogy nem a halál a legrosszabb ami egy emberrel történhet és ezen manapság sokszor elgondolkodom mi lett volna ha: ha akkor nem tudom amit tudok nem teszem amit teszek és meghalok - milyen lenne a világ amiben a gyerekeim élnének vajon jódöntést hoztam-e akkor?
De hát van ami van. Még itt vagyok, még teszem amit tudok, -
apa mindig azt mondta: úgy még sosem volt hogy valahogy ne lett volna - :)
próbálom megérteni és elfogadni ami van

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.