Nem áll távol a 220 attól a számtól, ahány embert elbocsáthatnak a Szijjártó Péter vezette Külgazdasági és Külügyminisztériumtól és véget érhet az a rend is, hogy pénteken kora délután már senki nem dolgozik a tárcánál. A frissen kinevezett miniszter bemutatta embereit is, valamint beszélt kicsit gyerekkoráról is, így megtudhattuk, hogy szülei nagyon sokat dolgoztak, így volt miből támogatniuk fiuk házvásárlását.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Azért, a szüleire is kiváncsi lennék. Vajon miből telt nekik ilyen bőkezű adományra a fiuk felé? Mi a foglalkozásuk? Milliomosok, vagy lottó nyertesek?
Manhattan
Hozzátette: az őt kritizálók akkor nem voltak ott, amikor neki és nővérének gyerekként "hétvégenként ismerősöknél kellett aludniuk", mert a szülei szombat és vasárnap is egész nap dolgoztak és akkor sem, amikor a szüleik "lefektetésük után éjszakánként még mindig tovább dolgoztak". ...És az ország lakossága sírva, zokogva gyűjtésbe kezd szegény Szijjártó családja megmentésére...
tivoli
Nekem mindegy, de én azt hallottam gyerekkorom óta, hogy aki dolgozik, nem ér rá sok pénzt keresni.
A Szíjjártó szülők valami mást találjanak ki.
volvós
Ekkora f@szságot kitalálni., Petike...nem sül le a bör ???
Mint politikus, indits vagyonossági vizsgálatot Magad és a szüleid ellen !!!
persze minden pártból legyen valaki a bizottságban !!! De sürgösen !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.