Éppen ideje, hogy megrajzoljuk – mások emlékezetében felidézzük – a magyar belpolitika egyik legsötétebb alakjának portréját. Németh Sándor huszonöt éve manipulálja háttérből a magyar belpolitikát, éppen ideje, hogy megismerjük az igazi arcát.

Forrás: nepszava.com
Feltöltő: Katalina62
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Katalina62
Ha ennek csak a fele igaz...! Hajlok rá, hogy elhiggyem!
Vizual
hajolni lehet. De sokakat zavar. Engem a FIDESZ zavar. Elhiszitek legalább a felét amit mondanak a FIDESZRŐL ? Itt az egyetlen cél az ATV. Az egyetlen ahonnan hallunk még valamit. nem adok két hónapot és már megindul a hajsza az ATV ellen. Ne legyen igazam.
Katalina62
@Vizual: Én az ATV hírműsorait szoktam nézni, és szeretem is, de azért mostanában kicsit furcsa lett, és bár korántsem értek értek egyet Bartus László ATV érintő minden szavával, de Német Sándorral kapcsolatban sajnos igaza lehet
Kamcsatka
Ez nagyon durva, a Németh fickó abszolút megfelel a fideszes toborzási feltételeknek. Látszólag azonban így is "sokra" vitte.
Katalina62
Szerintem Kálmán Olga sem mindig olyan bátor mostanában! Az Újságíróklub, és aTét is megszűnt! Vajon miért?
Csizmás Kond
...ha csak azokat a kézrátáteles videókat vesszük alapul ahol sarlatán módjára gyógyít, hát azért be kellene csukni.
nemkati
Ez annyira szomorú! Sőt, kétségbeejtő!
Nem tudom, mi lehet a baj azokkal az emberekkel, akiket egy ilyen ember ilyen beszéddel, mint Németh Sándor, meghipnotizál. Lehet azt mondani, hogy azért szerencsére kevesen vannak ilyenek, legalábbis a lakosság létszámához képest. De mégis rengeteg az az ember, az a család, akiket színtiszta hazugságokkal a bűvkörébe von és szellemi, gondolati rabságban tart. Csodálom az ATV-t, hogy helyet ad nekik. Ja, a pénz nagy úr, nem beszélve a zsírolásról!
nemkati
@Katalina62: Hát ez az. Nekem is feltűnt, hogy Kálmán Olga kezd megváltozni.
Korábban azt gondoltam, hogy általában minden annyi, amennyit látni belőle. Mostmár egyre inkább kezdem elveszteni a bizalmamat mindennel, mindenkivel szemben, főleg amikor kiderül, hogy amit látni engednek, amögött egy egészem más valóság van.
Katalina62
@Csizmás Kond: Ha Németh Sándor vidám vasárnapjára gondolsz, nem szoktam nézni.
Csizmás Kond
@Katalina62: Én sem szoktam de néha utalnak egyes videóira amitől rendszeresen hányingert kapok.
m.macskosz
@nemkati: A köztévé/rádió nem szorul rá, hogy ilyen kézrátétellel gyógyító, milliós nyereséggel kecsegtető, csodaszereket forgalmazó, utolérhetetlen minőségű takarítószereket, ágyneműket mifenéket áruló cégeknek teret adjon, mivel a Te meg az én adómból dotálják őket. Nem kicsit.
Azokkal pedig, akiket a barátaitól, a családjától el lehet téríteni egy fideszes vagy hit-gyülis szemfényvesztéssel, sajnos alapvető gondok vannak.
Katalina62
@nemkati: Az ATV Németh Sándor tulajdona, ő a tulajdonosa!
m.macskosz
@Katalina62: Az Echo tévé meg Széles Gábor tulajdona. Attól még nem kell fenntartás nélkül elfogadni, ami ott elhangzik: lásd Rozika néni! :)
Ezért jó, ha az ember bele-belenéz a különböző hírközlő szervek közléseibe és megpróbálja kialakítani a saját véleményét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.