Sikeres vállalkozóként több tízmillió forinttal támogatta fiát, Magyarország mai külügyminiszterét Szijjártó István, akinek a volt cége, a Vasútépítők Kft. az egyik legnagyobb hazai kartellbotrány egyik szereplője volt. De miután adatokat szolgáltatott a Gazdasági Versenyhivatalnak, mentesült a jogsértés következményeitől.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
@1magyar: Nyugodt lehetsz,manapság akit csak megérintett a baloldal szele,az tutira nem nyer közbeszerzést.Ezek szerint Fletóék alatt ellenzékiek is nyerhettek?Hogy mik vannak?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
A bűnözés apáról fiúra száll, igaz - Szíjjártó Vádalkus István ?
nyanya001
Ezek után nem kell csodálkozni a kicsi fiacskája gerinctelenségén !
KERKA
MInd a ketten ügyesen tudnak halászni a zavarosban.
lajospapa
Szíjjártó ezért büszke az apura. Lehet is!
Nil
És ki tudja mit csinált az ötvenes években? Ha besúgó volt biztos nem kényszerből és a papírokat már rég eltüntették
1magyar
De a Vasútépítők Kft és kartelltársai a Gyurcsány kormány idején kaptak állami megrendeléseket - ezt hallottam a tv-ben.
volvós
@1magyar: @Nil: 20:26
még III/III-as is lehetett ???
Jankó123
Megmutatkozott az igazi betyárbecsület!
human
Emlékeztek még a kisgyerekre aki Orbán levelével a párnája alatt aludt és Orbán meg is látogatta a családot? Na ott is épen most tisztázza az apukának magát piszkos ügyletei miatt.
hetöndöe
@1magyar: Nyugodt lehetsz,manapság akit csak megérintett a baloldal szele,az tutira nem nyer közbeszerzést.Ezek szerint Fletóék alatt ellenzékiek is nyerhettek?Hogy mik vannak?
kkalman
A gerinc teljes hiánya a Szijjártóéknál családi vonás.
F_Viktor
Magyarországon a maffia így bünteti a spiclit? Vagy a 2010-ben már kormányszóvivő fiacskának köszönhető, hogy még életben van?

Azt tudtátok, hogy Petya 2005-ben (most kapaszkodjatok meg!) az:
"Apró-Gyurcsány érdekkör privatizációból, állami megrendelésekből, illetve állami hitelekből történő meggazdagodásának titkairól" szép hosszú nevű parlamenti vizsgálóbizottságának volt az elnöke?
Eszem f@szom megáll! (Ford Fairlane)
human
@hetöndöe: Sajnos a bal oldal elkövette azt a "hibát", hogy hagyta élni a jobboldal baráti cégeit is. A fidesz nem követi el ezt a "hibát", sőt tökélyre fejlesztette.
Senara
Hozd helyzetbe apádat , anyádat , keresse degeszre magát , ja és hoz törvényt az ajándékozásról !!! ...jogitanacsado.blog.hu/2011/02/22/illetekmentes_ajandekozas_hatra_van_meg_a_feketeleves véletlenek pedig vannak :-(( ja és kell ügyész aki nem javasolja a büntetést kartelezés miatt :-((
whatthefuck
Volt kitől örökölni a gátlástalanságot. A fideszbe felvételi követelmény!
Gyuri Géderről
Szlogen a családban: A puha gerinc nem gond, komodisket hordom.
Láttam, milyen jó hatással bír. Egy gilisztára rátették, és kiegyenesedett tőle.
Desischado
Szép kis család! Nem lehet pétörke gerinctelenségén csodálkozni. Volt kiktől tanulnia. A kedves papától, meg a vezírtől! Pfujj, kavarog a gyomrom!
F_Viktor
@Desischado: Nem biztos, hogy a papától tanulta, úgy sejtem 2010-ben a kölök mondta meg a tutit a papának, hogyan húzhatja ki a fejét a hurokból.
Desischado
@F_Viktor: Meglehet, de kedves barátom, én akkor is azt mondom, hogy a gerinctelenséget csak örökölte a "kedves papától" nem igaz? Szép kis család!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.