Sikeres vállalkozóként több tízmillió forinttal támogatta fiát, Magyarország mai külügyminiszterét Szijjártó István, akinek a volt cége, a Vasútépítők Kft. az egyik legnagyobb hazai kartellbotrány egyik szereplője volt. De miután adatokat szolgáltatott a Gazdasági Versenyhivatalnak, mentesült a jogsértés következményeitől.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
@1magyar: Nyugodt lehetsz,manapság akit csak megérintett a baloldal szele,az tutira nem nyer közbeszerzést.Ezek szerint Fletóék alatt ellenzékiek is nyerhettek?Hogy mik vannak?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
whatthefuck
Volt kitől örökölni a gátlástalanságot. A fideszbe felvételi követelmény!
Gyuri Géderről
Szlogen a családban: A puha gerinc nem gond, komodisket hordom.
Láttam, milyen jó hatással bír. Egy gilisztára rátették, és kiegyenesedett tőle.
Desischado
Szép kis család! Nem lehet pétörke gerinctelenségén csodálkozni. Volt kiktől tanulnia. A kedves papától, meg a vezírtől! Pfujj, kavarog a gyomrom!
F_Viktor
@Desischado: Nem biztos, hogy a papától tanulta, úgy sejtem 2010-ben a kölök mondta meg a tutit a papának, hogyan húzhatja ki a fejét a hurokból.
Desischado
@F_Viktor: Meglehet, de kedves barátom, én akkor is azt mondom, hogy a gerinctelenséget csak örökölte a "kedves papától" nem igaz? Szép kis család!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.