7 év alatt 1000 makói munkahely teremtését és megőrzését ígéri Farkas Éva Erzsébet. A Fidesz-KDNP makói polgármesterjelöltje mai sajtótájékoztatóján ismertette a konzultációs levelekre visszaérkezett válaszok, illetve a választókkal folytatott személyes beszélgetések alapján összeállt  programot, melyben a városi rezsicsökkentés is szerepel.

Forrás: makohirado.hu
Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Hűha! Az újonnan megvásárolt - mint nem mondok- megválasztott polgármájszter asszony, aki ugye remek pedagógusból avanzsált (azt hiszem Maroslelén volt pedagógus, csak valahogy az ottani vezető nem látta a benne rejlő tehet-(lehető)-séget) a város élére 1000 munkahelyet ígér! Micsoda hatalmas siker! Az ipari parkot is ő bővíti és neki köszönhető a mostanra szinte teljesen rendezett, csatornázott és újraaszfaltozott város! Szánalmas! De a lényeg, hogy a kedves vezető képe, már felkerült a falra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.