Már biztosnak látszik, hogy lesz egy felső plafonja az új internetadónak. Valószínűleg ennek a mértéke a telefonadóéval megegyezően 700 forint lesz magánfelhasználók esetén. És bár a Fidesz szerint megakadályoznák az adó áthárítását, a szolgáltatások árváltozásából látszik, hogy ezt az eddigi különadók bevezetésekor sem tudta megoldani a kormány.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Ez miért hír? Mindenki tisztában van vele..., aki egy kicsit is gondolkodik!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
joopapa
@miazavalami: Én már régen leetettem arról hogy megértsem őket, mert leragadtak a libázáson meg a Gyurcsányék is loptak dumánál! Mondjuk ez még a jobbik eset, de amikor elkezdenek valakit trágár módon sértegetni na az már gusztustalan! Amikor nyugdíjas nőt alpári undorító módon aláznak meg! Ja és úgy nehéz velük társalogni ha nincsenek érveik, csak vagdalkoznak!
miazavalami
@joopapa: Persze hogy nincsenek érveik, mert csak a szajkózás megy. Ha gondolkodnának akkor sok mindenre rájöhetnének. Például nekem most az jutott eszembe hogy ki is használja a legtöbbet az internetet?
Tévé adók, Bankok, Intézmények, Hivatalok...
Namármost ha ezeknek minden giga után fizetni kell akkor kire hárítják? Nem csak a szolgáltatókról van sző!
@almosd:
joopapa
@miazavalami: A bankokkal is megegyeztek szerintem a bank adóvak kapcsolatban! Szerintem most is a háttérben megegyeztek a szolgáltatokkal, csak valamilyen titoktartási írathattak alá velük hogy kussoljanak! az Amerikai cégeket is zsarolni akarták ha nem perkálják a lóvét akkor balhé lesz, na most ebből van a balhé! És sokak szerint ez az internet adó egy terelés hogy ne foglalkozzunk a kitiltással és a korrupcióval!
miazavalami
@joopapa: Meglehet. Ilyen politika mellett nem lehet egyenesen gondolkodni. Nem lehet elhinni semmit. Bizalmatlanok az emberek.
joopapa
@miazavalami: Én hiszek az összeesküvés elméletekben :-))) Csak a nem fityeszesek bizalmatlanok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.