A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (k) Charles Michel belga (tőle balra) és Matteo Renzi olasz miniszterelnökkel (takarásban) beszélget az Európai Unió kétnapos brüsszeli csúcstalálkozójának második napján az Európai Tanács székházában.

MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Burger Barna

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
Nem, nekem sajnos nincs ennyire jó kedvem. Sőt, egyáltalán nincsen jó kedvem. Ha nem a nélkülözők közé tartoznék, akkor sem lenne jó kedvem, mert sikerült ezt az országot megélhetési és jövedelmi szint szeri szétszabdalni a már nincs mit veszíteni, a jó ha kihúzom a következő fizetésig, a félre ne tudok tenni, de csak megélek, a jó nekem ez a rendszer, és a milliárdosok.
A törvényhozók, az ország irányítók sajnos a nagyon gazdagok közül kerülnek ki, - a fenéket , azok közé kerülnek be, mert az összes választás előtt még érző emberek, vagy csak annak mutatják magukat a zsíros fazék előtt.
Minek örülnék? a növekvő szegénységnek, a szakmunkás propagandának, az oktatás, az egészségügy, a leendő nyugdíjasok kilátástalanságának, az óriási korrupciónak, a kinek mennyije van annyit is ér, a 47 ezer Ft-ból meg lehet élni, az aki akar, az tud dolgozni megnyilatkozásoknak, a vezetés által elfogadhatónak tartott vagyonosodásoknak, a saját előnyükre íródott jogszabályoknak?
Aminek itt örülni lehet, az a képviselők és kormánytagok és környezetük az ország és a többség életszínvonalához (is) viszonyítottan magas jövedelem, az ezek mellé járó plusz juttatások (amit persze maguknak szavaznak meg ezek a ...) ennek örülnek is a vezetőink, mert a legdrámaibb helyzetekben is mosolyognak, zsebre teszik a kezüket, flegmáznak, mert övék az ország nekik építik a hierarchiában alattuk levők!
És én örülök a rezsicsökkentésnek is, habár nem százezreket spórolok évente, hanem jó ha 50 ezret, pedig 5 fős a család, meg azért is mert egyet értek azzal, hogy ne vigyék ki a mi pénzünket a külföldi tulajdonosok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hofipisti
Lehet, hogy vágyaim befolyásolják képérzékemet, de nekem ez a"nevetés" nagyon kényszeredettnek tűnik. Különösen, ha belegondolok, mi minden utálni valót látnak benne kollégái: illiberalitás, mint meghirdetett cél; de hát korábbról kezdhetném a visszamenőleges törvénykezéssel, a fékek és ellensúlyok lebontásával ... (négy év kihagyva) ... a pávatánc, a királyi palota kiválasztása, a korrupció állami szintre emelése, a Putyinhoz való dörgölődzés. de kár is folytatni. Ez az ember menthetetlen. Remélem, az ország még nem!
Borda
Tőlem aztán rá is fagyhat a p.f.j.r. ez a vigyor. Majd lehervad!
kata53
@Borda: Csak már látnám azt a hervadást!!
kata53
@Meine Ehre heisst Treue: Igazad van. Lemondhatna már az egész rohadt kormányával együtt!
Desischado
Ő vihoghat, nekem nincs kedvem rá. Itt ülök a lakásban, és nem fűtök, - még, - mert spórolnom kell, pedig nincs melegem. Ez a rohadék meg tele pofával vigyorog, de remélem, eljön még a nap, hogy lehervad a képéről a vigyor!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.