Lehet, hogy mégis csak le kéne ülniük a fiuknak olykor beszélgetni. Egy kupica hazai pálinka mellett, és a vele bevett nyugtatók hatására, talán sikerülne megbeszélni, hogy ugyanarról lehetőleg ugyanazt haluzzák be mindahányan. Esetleg mindegyik mellé oda kén állítani egy olvasni képes közrabszolgát, aki sietve bokán rúgja az illetőt, amikor a többi kormánytagot leleplező simlizésbe kezd.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Akkor már értem miért lett adó mentes a pálinka főzés :-)) Milyen jó cuccot tolhatnak ezek a páleszen kívül hogy ilyeneket hallucinálnak, hogy itt demokrácia van meg hogy dübörög a gazdaság stb!!! Mert nem mondják azt hogy csak a pálinkától ilyen hülyék :-))
GeoCravker
@joopapa: Ennyire zárt szellemet a pálesz nem okoz. Lehet, hogy Orbi gyógyszereit már mindenkinek kötelező szednie. A páleszhez .-)
Senara
Zavar a fenéket ! Elkaptak egy társaságot már hónapok óta ! Valószínű nagy emberek "zavarosába" halásztak , ha nekik lehet , nekünk is ! Miért gondolom Varga polgárnak legalább egy hét kellett , meg a sleppjének , hogy válaszoljanak ... jaj itt vannak ezek hivatkozzunk rájuk ! Vállveregetés , csak nem jött be , mert ez csak csepp a tengerbe !
joopapa
@GeoCravker: Nem a csak pálesz hanem a mellé szedett tudatmódosító szerek! Nem mindenkinek kell kötelezően szednie, csak és kizárólag a narancsosoknak! Lásd a kétmillió masszív fityesz szimpatizánst, akik akármi történne rájuk szavazna!
GeoCravker
@Senara: az mindenképpen valamiféle zavar, hogy egymást buktatják le szinte órákon belül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.