Újabb szektorra mér csapást a kormány egy különadóval. A lecsökkent kamatok miatt a bankbetétekből egyre többen vitték át a pénzüket a befektetési jegyekbe, most ettől a szektortól veszi el a kedvet az új sarc. Igazából egy jó hely marad, ahol valamennyit fial majd a pénz: az állampapírok. És a kormány tárt karokkal várja a megtakarított pénzeket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Ez nem gazdaság politika amit ezek folytatnak, ez rablás! Ezek kisstílű pitiáner aljas zsebmetszők!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
Nem a kurmány mondja,hanem a here vicctor mondja-kiköveteli illiberál a nemzeti kutyagumik felhatalmazására hivatkozva-holott összekorrumpálták a választást,A FÖLDEKET 100HEKTÁRSZÁM,A SAJÁT BANKOLÁST,A SAJÁT SZOLGÁLTATÓT,ÚGY MINT A LEGALKALMASABB PÉNZMOSODÁT,A NEMZETI SPORTOT,DE KIEMELTEN A KERTJE VÉGÉBE TOLT PANCSOLÓ ARÉNÁT A ZORBÁNC-MÁR AZ ADÓHIVATAL IS A PRIVÁT BARÁTNÉK KEZÉN,SZÁMLÁJÁN.aMERIKA CSAKKK VÁDASKODIK ÉS IRIGYKEDIK A PUTYINNAL VALÓ BARÁTSÁGRA!
Amerika meg messze van-gondolja a szabadságharcos-neki elég a lázár jankó is belügyeskedésre-a szíjgyártó palotaforradalmár mutatóba, kül -és belügyesen is .
Roggyant tóni tója a kövéren demokráciát de csakkk a poltig-onnan meg vissza!!!
Nil
spórolt pénzem nincs
ha lenne sem vennék állampapírt mert csőd esetén úgysem fizetik ki
no meg ennek a kormánynak minek-minden pénzt lenyúlnak
munkából ők sem tudnának megélni
coni
Azért nem ilyen szépen mondták. Ezért ilyen nagy a NAV előfordulás a tiltólistán.
csip-csop
@Borda: varga hazudik mint a tobbi! egy kaptafa
simmering73
@annyitisér: Becsületes dolog, hogy elmesélted 5 éves ámokfutásod történetét. Ne haragudj, de ha 2010-ben lelkesen tudtál szavazni egy program nélküli pártra, 2014-ben meg azért mert jobb alternatíva nem volt (sic!), akkor te annyitisér-sz. Nickneved tökéletes.
annyitisér
@simmering73: Figyelj, haver, én a Fidesztől függetlenül gazdag ember vagyok, és most sem magam miatt írtam le ezt, mert engem mocskosul nem érdekel, hogy ki van éppen kormányon, az én életemet nem tudja befolyásolni egyik kormány sem negatívan, csak tudod sok az olyan ember, akiknek ez a kormány keresztbe tett, meg a lassan 50 adóval ellehetetlenítette őket, akár magán, akár vállalkozói mivoltukban. Egyébként jól mondod, a nick nevem végül is jó választás több szempontból is, mivel élek úgy, mint Lázár, ellenben kifejezi nem tetszésemet is egyúttal. A simmering az mennyivel jobb? Te gyakran tönkremész, és le kell cserélni? :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.