Vona Gábor is előbújt az netadó-lárma finishére, és ahogy számítani lehetett rá, nem áll be egyik sorba sem, inkább megkezd egy újat: ő azt mondja, a tiltakozás mögött egyenesen az amerikai titkosszolgálatokat kell keresni.

A Barikád eheti számában szánt mélyen a Jobbik elnöke, írásából egy részletet pedig a Facebookján is közzétett.

Vona szerint Oroszország és az Egyesült Államok ukrajnai balhéja kezd begyűrűzni Magyarországra: az amerikai titkosszolgálat munkája egyre erőteljesebb és érzékelhetőbb a térségben, és szerinte már a Kágébéla-ügy is erre rímelt. "A civilnek látszó tüntetés mögött tehát minden bizonnyal ott van az amerikai titkosszolgálat, amely igyekszik az oroszokkal is kokettáló kormány pozícióit gyengíteni, de legalább megmutatni neki, hogy nem engedi a csapodárságot" – vezeti le a Jobbik elnöke, hogy miért kezdhették el hirtelen százezrek ellenezni a netadót.

Vonának szemet üt az is: "szinte beismerő erejű volt az a nyugati sajtótámogatás, amit a megmozdulás kapott, valamint az amerikai diplomata személyes jelenléte is önmagáért beszél. A tüntetések további menetét tehát eszerint kell értékelnünk" – írja a pártelnök, amit akkor tegyünk is meg:

– amerikai titkosszolgálat = nyugati sajtó,
– magyar ember magától nem állna ki az internetért.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hattorihanna
Hol a jó büdös picsában voltál eddig te kretén?Ennek is zárt osztályon a helye.
Elég szégyen az ha még igaz is lenne hogy amerika robbantotta ki a netadó elleni tüntetéseket.Hol volt ilyenkor a jobbik,mint a kisfiúk elbújtak anyuci szoknyája mögé.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@silber13: Bocsi, de apropónak jó volt. :-))
alterego56
A 2006-os puccs kísérletet meg egyenesen a "Geheime Staatpolitzei".
KERKA
Jobban tenné Vona, ha a saját embereivel foglalkozna. Lassan már az egész jobboldal úgy néz ki , mint egy génmanipulált kísérleti embercsoport.
Bercifiu
Ezt biztos Mókus dugta a füledbe, ettől sokkal komolyabb embernek képzeltelek, de hiába, kutyából nem lesz szalonna.
human
@tivoli: Tudjuk, hogy létezik titkos szolgálat. Tudjuk, hogy képesek kormányokat megbuktatni. De ahol egyértelműen nincs CIA vagy KGB akció nem kellene oda képzelni, mert akkor könnyen Pataki Atilla sorsára jut az ember. Azaz a bolond számára is bolondnak tűnnek a normálisak.
KERKA
@Levendula: október 31, nem harmadik, hanem második erőnek tartja magát a jobbik:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.