A netadó elleni tüntetés szervezői nem bíznak a miniszterelnökben, részben azért, mert az általuk komolyan vehetetlen Deutsch Tamást nevezte ki témafelelősnek.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
@scandináv: Gulyás Balázs úriember, ezért nyilatkozik róla így,
én másnak nevezném, de én is úrinő vagyok, ezért nem teszem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
scandináv
„Deutsch Tamás egy meglehetősen komolytalan figura"...hát az...de orbán haverja.
m.macskosz
@scandináv: Gulyás Balázs úriember, ezért nyilatkozik róla így,
én másnak nevezném, de én is úrinő vagyok, ezért nem teszem.
Mobil123
@m.macskosz: Hát egy úrinő is leírhatja szóvirágokban hogy tamás egy büdös búnkó , vagy büdösbogár !:-))
m.macskosz
@Mobil123: Vagy ennek az észlénynek a szavaival élve NETTÓ BÜDÖSBOGÁR. :)
Mobil123
@m.macskosz: Azért 2006-ban nem voltak büdösbogarak az utcán gyújtogatók .
m.macskosz
@Mobil123: Sőt egyik nagy "kedvencem, "wittnermarcsa"szerint még a TV-székház
büféjében elfogyasztott Túró Rudikat is kifizették.
Mobil123
@m.macskosz: Aha!! Azt a vén kecskét meg ne is emlegesd mert nem vagyok egy verekedős nő de ezt a akármit megruháznám egy nadrágszíjjal.
joopapa
Annyira kell komolyan venni ezt a konzultációt, mint amennyire azt aki ennek a levezénylésére kinevezte ezt a büdös bogarat! Ja és magát a büdös bogarat sem kell komolyan venni!
almosd
@m.macskosz: most mondok egy csúnyát ,lehet kicsit paradoxon ,de ha azt akarod hogy ne értsél egyet a kormánnyal és ellene legyél az internetadónak és a többinek, akkor a legrosszabb válaszoknak kell lenniük a kérdésre ,kicsit kegyetlen de igaz,mert melyik ember akar rosszat igaz ? ,úgy vannak a kérdések és a válaszok hogy nekik jó legyen.
Mobil123
@m.macskosz: Igen ezt mér láttam tegnao is csak elakadtam a fényképnél . Na nem azért mert olyan szép hanem mert még mindig az ovis képe van rajta!
Rózsika Hatházi
@m.macskosz: 15,43. Ma néztem a Havas műsorát az Atv-n és abban Kuncze, mobil spermabanknak nevezte a tompikát. Ez, azért már valami!
nagyapa
Én csak egy kérdésre adom a válaszomat,amely így kell hogy szóljon:Akarja e?hogy a fideSSz az összes agyalágyulttal együtt eltűnjön,még a Föld színéről is?Igen!Akarom.
nemjoezigy
Ez az egész deutsch kinevezés komolytalan. Olyan fideszes, olyan nesze semmi fogd meg jól. Tudja ez az orbán, hogy senki nem veszi komolyan ezt az ápolatlan, gusztustalan kinézetűt, (csak a csavargók miatt nem írtam csavargó kinézetűt)
Egy újabb kreált "munkakör" a látszat kedvéért. Jaj mi lesz most az EU-s képviseletünkkel? Ja, hogy eddig se járt be, hát ilyen becsületesek ezek a fideszesek. Lényeg, hogy a 2 millió (a 2/3) rájuk szavazott. A választás megvolt, lehet tovább szegényíteni az országot. www.hirarena.com/a-teljes-allamadossag-ket-es-felszereset-tuntettek-el_626
Gyuri Géderről
Megmondom az őszintét! Én nem csak a Büdösbogár főtárgyaló miatt nem hiszek Orbánnak.
Van néhány, jobb okom is.
m.macskosz
@Rózsika Hatházi: He-he-he! Ez nekem is nagyon tetszett, Kunczénak vannak nagyon ütős megjegyzései, kedvelem a spontán fanyar humorát. Állítólag a Révész Mártíriusz szöveget schmittelte, de az hogy használta, jellemzi őt. :) A Havas a pályán-t Havas miatt nem szoktam nézni, de tegnap én is láttam, kivételesen. Már ezért a dumáért megérte! :)
szalaiveronika
@m.macskosz: ilyen sosem volt ennek az alaknak a képe, szépen kivakolták. De a lényeg az, hogy ezek a büdösbogarak még mindig azt hiszik, hogy meghatnak bennünket a hazug, átlátszó, idióta szövegükkel. Hát kérem, tévednek!
human
@m.macskosz: Hát nem sokban fog különbözni a majdani kérdőív az általad küldöttől.
coyote3
Én a szeméttároló miatt sem bízom a szeméttároló szavában. Az meg hűen jellemzi mit is gondol ez a lény a konzultációról. Nyíltan köpi szembe a zembereket azzal, hogy ezt a virtigli alkeszt bízta meg a "konzultációval" Ezt, aki büdösbogaraknak nevezi a tüntetőket.
Rózsika Hatházi
@m.macskosz: Én sem szeretem különösebben a Havast, de néha vannak jó megnyilvánulásai. Egyébként, meg a Kunczétól hallottam azt is, hogy a rezsibiztos "urat", rezsigladiátornak nevezte. Na. azon is besz@rtam. =D
radios45
@almosd: úgy lesznek hát feltéve, hogy az csak nekik legyen jó, meg majd azt hazudják hogy nem is lesz soha netadó, csupán a már létező távközlési adót terjesztik ki, a rohadék multikra, akik több mint 1400mlrd.ft.ot adót fizetnek, hagynak az államkasszában, évente.
A nemzeti konzultációt persze ismét mi fizetjük, 800milla-ba benne van tuti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.