Vida Ildikó a Hír TV-nek sajnálatosnak nevezte, hogy egy jogállamban megtörténhet az, ami vele, vagyis, hogy ujjal mutogatnak rá és nem a bizonyítékokat követelik, hanem az érintetteket kezdik mocskolni. Azt elismerte, hogy több NAV-os kollégát is érint a kitiltás, neveket azonban ezúttal sem mondott.

André Goodfriend amerikai ügyvivő a kamerák előtt összefutott Vidával és nyilatkozott is a Hír TV-nek, miközben a NAV elnöke sértődötten állt mellette.

És ami a Hír TV-ből kimaradt.

160 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Főlökött
Persze, hogy felháborodott ! Nem volt számára jelen, egy kirendelt tolmács :)

Amúgy azért kíváncsi lennék arra, hogy a doktorihoz a latin és a minimum 1/2 éves szaknyelvi vizsgát, hogy is tette le akkor, meg van-e egyáltalán, mivel minimum kolokvium szintű vizsgákról beszélünk.../tapasztalatból állítom :)/
Így nem is véletlen azon ténykedés, hogy a netről töröltessük az égő felvételeket.

Nem éges, csak kellemetlen ! Nem is kicsit !

Ehhez pedig asszisztál a HirTv. Gratula ezen jócselekedetükhöz. Ez minden pénzt megér...:) - nekik.
feco fero
Kedves Ildikó! Ilyen amikor vissza nyal a fagyi! Kis kegyedék több ezres létszámmal csinálják ugyan ezt velünk. Feltételezésekre, logikai összefüggésekre, kapcsolt vállalkozásokra, egyéb utasításokra, a többit nem sorolom, hivatkozással kiáltanak ki bennünket adócsalónak, adó elkerülőnek, ÁFA csalónak stb. és azonnal BÜNTETNEK is!!! Ha pedig nem tetszik nekünk a büntetésünk, komoly ILLETÉK fejében akár még fellebbezhetünk is. Lehet, hogy nekünk is az USA nagykövetségéhez kellene fordulnunk védelemért, esetleg kimenni?
Ami miatt pedig meg vádolták, vagy meg rágalmazták, (akár igaz akár nem) Ön már soha nem lesz tiszta. A Bajnai is azt állítja, hogy semmi köze a liba ügyhöz... Aztán MINISZTER ELNÖK lett. Hátha sikerül Önnek is.
spu00
@Főlökött: Nagyon érdekes a hozzá állása. Ha ennyire okos, talán meg mondhatná, hogy a doktorihoz a nyelvvizsga kötelező, vagy az angol nyelvvizsga? Tudja a kettő között nagyon nagy különbség, de ha valaki cikizni akar, akkor tök mindegy, mert azt mond amit akar, akár igaz akár nem. IQ kérdése csupán, mint, hogy az is, hogy Ügyvivő úr perfekt magyar.Tudja egy magyar első gimnáziumot végzett diák, Amerikában le tud érettségizni, majd hogy jeles eredménnyel.Több kérdésem nincs.
Miklós Julianna
@szandokan:Ez szándékos provokáció Orbán ellen, azért mert nem úgy ugrál ahogy Amerika akarja!!! A népet így akarják uszítani!!! A Lengyeleknél is ezt játszották el!!!Tisztában vannak azzal hogy, egy ilyen ügy bedobásával, az alul iskolázott réteget lehet meg célozni az ügyük eléréséhez!!!Remélem hogy, hamarosan el jön az az idő, amikor Őket leckézteti meg a világ!!!Volt már ilyen, támadás a nagy Amerika ellen!!!Nem tanultak belőle!!!Folyt köv!!!
bundi
@szandokan: látom megint terelsz ezerrel a témáról...
de gondolom olvastad a nem sokkal előtted hozzászólót...
"november 10., 21:35"
és ez az utén, hogy elküldtem neked a kitiltás jogi hátteréről szóló pdf doksit,... hm ez téged minősít...
@Miklós Julianna: "november 10., 21:35"
ajánlom az ön figyelmébe is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.