Jó napot kívánok! – rontott rá kurucosan Vida Ildikó a követségről kilépő André Goodfriendre hétfőn kamerák előtt, hogy számon kérje az amerikai ügyvivőn a kitiltási botrány vádjait. A váratlan látogatásba azonban hiba csúszott, amikor kiderült: Goodfriend nem magyar. "Nem tudom, hogy mit mond, tolmácsot szeretnék" – motyogta a nyelvek sokféleségétől láthatóan meglepett NAV-elnök. (A videón 2:04-től.)

148 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
Arról nem beszélve, hogy Vida Ildikó bejelentkezés nélkül ötletszerűen odament a nagykövetségre. Azt hitte, majd sorfalat állnak neki. Még szerencse, hogy a stábból beszéltek angolul. Hülye picsa, ha el akar intézni valamit, akkor azt csinálja előírás szerint. És beszéljen angolul.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
spu00
@spu00: Elnézést, tegnap tudtam meg, hogy az " Ügyvivő úr " tökéletesen beszél magyarul. Ez után mindenki azt mond rá amit akar. Szerintem minden csak nem úriember.
KERKA
@tivoli: 12.48 csak az utolsó mondatodra válaszolok. Gondolom én hülye, hogy az EU Parlamentben az elfogadott és használt angol nyelv -az angol irodalmi nyelv. Ettől lényegesen eltér az amerikai nyelv, ami olyan szlenges, hogy megérteni nem lehet. De más kiejtéssel beszélnek angolul Kanadában, Ausztráliában, Új-zélandon, vagy akár Indiában. Ezért van az, hogy tolmácsgép van a fülükön, a pontosabb értés miatt.
rugacs
@KERKA: Ezen én már rég túl vagyok.
"Nagy bajban lenne Vida Ildikó, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) elnöke, ha most lenne pályakezdő."
Látod azt a kétszer ismétlődő szót: lenne. Bajban lenne, meg ha most lenne.
Ha az a LENNE ott nem lenne :-D
De ott van.
KERKA
@rugacs: azt azért te is beláthatod, hogy vele foglalkozik a média, mindenhol, TV rádió, internet, még az ovodában is navos szerepjátékot jáccanak a gyerekek.
Hát csak van vele valami simli, ha ekkora feneket kerítenek neki.
Amúgy tényleg nagy feneke van.
spu00
Csodálkoznak. Az Ügyvivő úr már legalább 10 tájékoztatót tartott, ami egy Amerikai állam képviselőjétől szokatlan, tehát a mellék szálak egyértelműek, fent kell tartani az emberek figyelmét, különben a kutyát sem érdekelné. A politikai játszma szándékossága egyértelmű. Az ellenzék tapsolhat, míg sírás nem lesz belőle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.