Van ötezer nyugdíjas, aki úgy döntött, átadja lakását egy cégnek, attól cserébe egyszeri pár millió forintot, aztán havonta 50-100 ezret kap haláláig.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Nyugdijas-lakásmutyi a fidesz segédletével !!!
Jellemtelen, gerinctelen kezdeményezés !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@volvós: Elvben nem lenne ez erkölcstelen, ha tényleg így működne 5-10-25 év múlva is!
Na de a fidesznél 5 percre sem lehet előre tervezni. Szóval igazad van, ez nem mutyi,
hanem lakás maffia, jogászi segédlettel. Jobb helyeken ezt épp úgy súlyos börtönbüntetéssel díjazzák, mint amit a devizahitelesekkel tettek. Közjegyzői segédlettel.
bakegya
@m.macskosz: pontosan értettem amiről írtál,csak tudod nekem attól még hogy budapest közepén is lakom,igen csakkk széles körben van rálátásom széles e kis hazám szoc.állapotára.
Ez az én véleményem is,mint amit @volvós: -nak írtál a városi -nagyvárosi viszonylatban folyó agitációval kapcsolatan.A vidék gerontológiai kilátásai még kiszolgáltatottabb.Házat,földet,erdőbirtokokat ,ingóságot ,mindent visznek-és ezáltal épített örökségünk hagyományait is felszámolják-jó esez ha nem.
kamazuka
Az olyan folyószámlákon,melyek nem rendelkeznek társkártya tulajdonlással,szintén leveszi az állam a maga részét,örökléskor.Hát nem érdekes?
m.macskosz
@kamazuka: Ez számomra abszolút új. És mivel indokolja?
kamazuka
@m.macskosz: nincsen indoklás,ez is olyan,mint amikor a külföldön élő hazakűldi bankon keresztűl a zsetont.Ott is levesz az állam.Talán egy halálesetnél lojálisan viselkedne?
m.macskosz
@kamazuka: Én vagyok a hülye, minek kérdezek ilyen hülyeségeket, hiszen az a kormány, amelyik fontolóra veszi, hogy a rászoruló ássa meg a halott rokona sírját, ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.