Tegnap az MSZP jelöltje nagy meglepetésre, nem simán megnyerte a választást, hanem a számszerű eredmény szerint, 20%-os, több mint 5. 000 szavazatnyi különbséggel, tönkreverte a Fidesz jelöltjét Újpesten, nem beszélve a csodafegyver, helyben beágyazott jobbikos, volt újpesti focilegenda, Urbán Flórián csúfos szerepléséről. Az elmúlt hetekben az internetadós tüntetések, az ózdi Jobbik-eredmény, a kitiltási botrány botrányos kommunikációja után, ez már a meglepően sokadik nagy pofon, amit a kormánypárt kap. [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Vasárnapiiskolás
Lassan itt Újpesten is megjön a lilabirkák esze, vagy kaptak kölcsön:-)))
gulyasgyula
Valahogy viszza kellett ütni O. V-nak a sok stadion épités miatt kiszabot adóért . Ha nem változtat a polikán a Gyurcsány sorsára jut az se hallota meg a nép hangját., Ha még januárba Veszprémbe is veszit a fidesz már semmi se menti meg ..Most kell dönteni O.V-nak :a sok segnyaló vagy, a szavazók , a 2 %-os nyugdij emelésel is sok nyugdijast elveszit ..Ébrezstő !!!Nem kell ide elenzék lejáratja Ő saját magátt...
ariskerase
Az MSZP nyert abban a körzetben, ahol tavasszal na bumm és akkor mi van! Nincs kampányév és sokan el sem mentek! Ez nem akkora siker, mint ahogy kommunikálni próbálják! A Jobbik meg a fővárosban nem erős, a pesti ember alapból idióta ezt a választásokon leadott szavazatai is jól bizonyítják!
nemkati
@ariskerase: Az őszi választásokon a legtöbb körzetben a Fidesz nyert.

"na bumm és akkor mi van! Nincs kampányév és sokan el sem mentek! Ez nem akkora siker, mint ahogy kommunikálni próbálják! "

A Jobbik meg ki a bánatot érdekel? Azt a pár idiótát, akik rájuk szavaztak.
tivoli
Újpest azelőtt is szoci volt, és most Kiss Péter helyére választottak. Nem kell semmiféle választói büntetést meg ilyen ökörségeket belemagyarázni. Ez megint csak szenzációhajhászás a híresztelők részéről.
ariskerase
@nemkati: De legalább az a pár idióta, nem szavazott olyan kormányokra mint azok, akik az elmúlt 25 éveben a korruptabbnál, korruptabb kormányokat megválasztották gondolok itt az Antal-Boross-Horn-Orbán 1.-Medgyesi-GyurcsányCsótány-LiBajnai-Orbán2.0-Orbán3.0 kormányokra! Nekik annak a pár idiótának, ahogy te nevezted, legalább tiszta a lelkiismeretük, mert az a párt, amire szavaztak, nem felelős a privatizációért, a kárpótlásért, a megszorításokért, a szegénységért, a korrupcióért, az államadósságért, a munkanélküliségért, a bűnözésért, a multik uralmáért, a jogállamiság kigúnyolásáért, a következmények nélküli országért, a mentelmi jogért, az álláshalmozásért, a szemkilövetésekért. Nem az ő soraikat erősítették az olyan hirhedt személyek és szervezetek mint Hagyó-Hunvald-Benedek-Demszki-Mesterházi-Tóbiás-Simon-Kaja Ibrahim-Joszip Tot-Torgyán-Tocsik-Prinz Gábor-Pintér Sanyi-Kulcsár Attila- Simicska-Közgép-Inkal-Wallis-Strabag-MAL-Sukuró-máv-bkv-malév ÉS AKKOR EZ MÉG CSAK A JÉGHEY CSÚCSA! Nem az ő holdudvaruk szedte meg magát mint a Fidesz-MSZP nagykoalíció esetében!

A másik ősszel milyen körzetek voltak? A legtöbb kistelepülésen a helyi vagy független jelöltek nyertek, nem is lehet összehasonlítani a tavaszival! ÚJpest is több körzetből áll. Az Újpesti körzetben pedig tavasszal kIss péter nyert, aki maszopos volt, és a körzet magába foglalja Újpestet és az Anagyalföld északi részét! Nézz utána mielőtt okoskodni támad kedved! Mert akkor legalább ne égsz be mint a Reichstag és nem kezdesz hülyeségeket írni nekem!

És még valami, tisztában vagyok vele mit írtam, nem kell kiemelni elég egy gusztustalan egy dolog, amikor egyesek mint te is, kiragadnak egy sort egy szövegkörnyezetből! Válaszolj egyben a kommentre! Az pedig tény, hogy a maszop ott nyert, ahol korábban nagy győzelemről ott nem beszélnék, ahol amúgy is ők voltak a befutók, pesten mint ahogy te is bizonyítod főleg barmok és idióták laknak, akik olyan korrupt pártoktól várják a változást, mint a tolvaj és...
ariskerase
@tivoli: Azért, jó hogy nem vagyok egyedül és mások sem dőlnek be a baloldal önfényezésének!
nemkati
@ariskerase: Nem figyeltél! Ősszel megint az egész ország narancsos volt. Máskor gondold meg, mit zagyválsz össze!
ariskerase
@nemkati: Te nem figyeltél, az önkormányzati választás teljesen más rendszerben működik mint az országgyűlési. Máshogy vannak a választókörzetek! Ergó a két körzet nem fedi egymást! Angyalföldön az MSZP és csöves segítői nyertek. Újpesten a Fidesz, de a országgyűlési körzet magába foglalja a újpest és a szomszédos kerületek egy részét, ergo teljesen más eredmény fog kijönni. AS Fidesz a nagyobb városokban, a megyei jogú városokban, fővárosban és a megyei jogú városokban nyert. A legtöbb kistelepüléseken független és helyi jelöltek nyertek! Más a választás! Te zagyválsz össze-vissza tolod a maszopos balos kamu propaganda dumát! Nyertek egy olyan országgyűlési választási körzetben, ahol korábban is őket támogatták, amúgy ha megnézed az ősszel ebben a választási körzetben A SZAVAZÓKÖRÖKBEN leadott szavazatokat, akkor hasonló eredményt fogsz kapni, csak a szavazatok máshogy oszlanak szét, mivel az önkormányzati választás és az országgyűlési választási körzet nem fedi egymást. Akkor igazad lenne, ha a két körzet fedné egymást, DE NEM FEDI! Ha a polgármester választást ismételték volna meg - mint mondjuk Ózdon - és korábban a fidesz nyert volna most meg az mszp - hasonló eredménnyel a végén - akkor jó volna a példád, így viszont csak üres ugatás! Szóval előbb gondolkodj mielőtt hülyeségeket zagyválsz!

Tehát még egyszer az országgyűlési választásokon van 10 körzet a többi listás hely, az európai uniós választásokon csak listára lehet szavazni, a helyi önkormányzati választásokon, minden település körzetekre oszlik és minden település külön választ polgármestert és önkormányzati képviselőt, a kistelepülések és falvak választják meg a megyei közgyűlést, amibe a megyei jogú városok nem delegálhatnak tagokat. A fővárosban minden kerület választ polgármestert, önkormányzati képviselőket és a budapestiek összesége a főpolgármestert! Ha nekem nem hiszel, akkor olvasgasd a választási törvényt, számodra biztosan nagyon érdekes olvasmány lesz. Arról nem tehetek, hogy nem tudsz...
ariskerase
@nemkati: És önkormányzati körzetben nem országgyűlési körzetben, nyugi ha most volna a választás, most is nyernének, ne félj te attól! :D :D De nyeld csak a balos szart biztosan finom, köszönöm de én sem a narancsból sem a vörösből nem kérek!
nemkati
@ariskerase: Meglehetősen gusztustalan vagy, és mivel elborult az agyad, talán ezért láttál bele az írásomba "maszopos balos kamu propaganda dumát", de mutass rá, hol olvastad ezt, mert én nem találom. A szart meg csak nyeld te továbbra is.
ariskerase
@nemkati: Gusztustalan te vagy, mert képtelen vagy egy egyszerű dolgot megérteni, ehelyett fújjod a balos propagandát! Az meg, hogy balos vagy, elég elolvasni a több bejegyzésedet, egyből lejön kikkel szimpatizálsz! Az egyetlen őszinte, hazafias és a nemzeti érdekeket szem előtt tartó pártot, meg lehúzod, miközben nem tűnik fel, hogy nem ők vitték bele a csődbe az országot, hanem a FIDESZ-KDNP-SZDSZ-MSZP NAGYKOALÍCIÓ A HORN-ORBÁN1-MEDGYESI-CSÓTÁNY FERI-LIBAJNAI-ORBÁN 2 ÉS 3 Kormányok! Na erre varrjál gombot és nyeld tovább a balos szart olyan jóízűen mint eddig! Olvasni és utánajárni kellene a dolgoknak, nem pedig a sok szart nyomni, mint ahogy eddig is tetted! Szebb jövőt!
nemkati
@ariskerase: Márpedig gusztustalan vagy, hányok tőled. A pártodtól is, a rohadt náciktól. Nekik is ugyanúgy takarodj van, mint a mocskos korrupt Fidesznek, akikkel most jól összeszűrik a levet jobbikék, de hát összenő ami összetartozik. :)
További jó fröcsögést, a Jobbiknak semilyen jövőt!!! :D
ariskerase
@nemkati: Pontosan hol és mikor, meg mivel és hogyan szűrik össze a levet? Konkrét példát is tudsz? Most is a Jobbik volt az első, aki nemcsak a képviselők de a családtagok vagyonnyilatkozatát is nyilvánosságra hozzák, valahogy egy fideszes és egy mszpés képviselőnek sem jutott ez az eszébe! Ha meg már itt tartunk, a Fidesz és az MSZP testvérpártok ők vannak a legjobban ellene hogy ennek a 25 éves korrupciónak végre valaki utánajárjon csak mellébeszél mindegyik, ha annyira nagyon a korrupció ellen van, akkor miért nem hozza nyilvánosságra az összes családtagnak a vagyonát mondjuk valamelyik baloldali párt? A másik nem az én pártom, nekem semmi közöm egyik párthoz sem - beleértve a Jobbikot is - soha nem voltam és nem is leszek semmilyen párt tagja, csak az ilyen csökkötagyúak mint te mondanak ilyeneket, mert szerintük minden párt és párt csak a legnagyobb összenövést a Fidesz-MSZP nem veszi észre! Tehát pontosítsunk takarodjon a KORRUPT FIDESZ-KDNP-MSZP-DK-EGYÜTT-PM a jelenlegi hatalom pártjai a kormány és szalonellenzéke!

DE VÁROM, HOGY A JOBBIK HOL ÉS MIKOR NŐT ÖSSZE ÉS MIBEN, MERT HA ÁLLÍTASZ VALAMIT AKKOR BIZONYÍTSD IS, VÁLOM A BIZONYÍTÁST! HA NEM ÍRSZ AZ EGYET JELENT AZZAL, HOGY BEISMERED, HOGY HÜLYESÉGET MONDTÁL!

JA ÉS NÉZD MEG MI A NÁCI, ÉS MI A KOMCSI! A NÁCIK 1945BEN MEGSZÜNTEK NÉMETORSZÁGBAN AZ MSZP-ÉT VAGYIS ANNAK ELŐDSZERVEZETÉT MEG MAGA KUN BÉLA ALAPÍTOTTA! KUN BÉLA MEG EGY KOMCSI TÖMEGGYILKOS! A JOBBIK 1998 -BAN ALAKULT JOBBOLDALI IFJÚSÁGI KÖZÖSSÉG NÉVEN NÉHÁNY EGYETEMISTÁVAL ÉS 2003-BAN ALAKULTAK PÁRTTÁ! HA MÁR POFÁZOL LEGALÁBB NÉZZ UTÁNA TE GUSZTUSTALAN KOMCSI TEHÉN, HOGY MIKET POFÁZOL! MENJ ÉS TÉRDEPELJ A PÁRTTITKÁR ELÉ, MINT AHOGY 1989 ELŐTT TETED TE TEHÉN!
nemkati
@ariskerase: Nekem arra nincs szükségem, hogy egy ilyen agyament gyűlölködő baromságait olvasgassam. Itt és most befejeztem veled a csevegést, szállj le rólam, húzzál el de gyorsan!
ariskerase
@nemkati: Ez egy nyilvános fórum, ahol mindenkinek beleértve engem, téged vagy bárkit joga van elmondani a véleményét, még akkor is, ha az neked nem tetszik, vagy nem egyezik a te véleményeddel! Ha nem tetszik, ne fórumozz, hanem menj ki a konyhába és főzz valamit, arra talán még jó a magadfajta!

A másik, a vitához először is meg kell tanulni érvelni és bizonyítani, erre te nem vagy képes, és már csak büszkeségből sem akarod beismerni a hibádat és a tévedésedet! És inkább jössz ezzel a gyenge kifogással, mert nem tudod megcáfolni mindazt, amit leírtam, ahelyett, hogy az elején utánaolvastál volna, mindannak, amit leírtam!

Gyűlölködő baromságokat, pont te vagy az, aki írsz, fogalmad sincs a választási rendszerről, mert az infóidat az mszp honlapjáról szeded!

A szart meg pont te nyeled, mert nem tudod cáfolni az állításaimat. Ha nem írsz választ, akkor tudni fogom, hogy elismerted a tudatlanságodat, azt nem kell tovább bizonygatnod, hogy mennyire szellemileg félművelt egyén vagy, azt eddig is tudtam!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.